Προς το περιεχόμενο

Fender classic player 50's (plus photos)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οντως σε αυτο εχεις δικιο.. :wink:

αλλα ..λεμε τωρα για να χαιρομαστε οι αρρωστοι Φεντεροπληκτοι.. :lol: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μπράβο που επιτέλους έβαλαν μιά σωστή (και ΑΚΡΙΒΗ) σειρά μαγνητών σε ένα entry lvl strat model!!!

Δεν υπάρχουν ακριβοί μαγνήτες. Ένας τυπικός single coil έχει κόστος παραγωγής 5 ευρώ. Ηρεμήστε άρρωστοι Φεντερόπληκτοι! :lol: :lol: :lol:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

ρε συ ανεξάρτητα από το κόστος ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, εγώ λέω για τιμή ΛΙΑΝΙΚΗΣ διάθεσης των προιόντων! Οι μεξικανικοί 3 μονοί π.χ κοστίζουν 50 ευρώ το σετ (λέμε τώρα) και οι Custom 69 180 ευρώ το σετ, (άσχετα αν το κόστος παραγωγής είναι στους Μεξικάνικους 3 ευρώ ο ένας και στους custom 69 3,9 ευρώ.

In Fender Strat we trust!

Thanks Taqούλη!! :D

Έτσι κι'αλλιώς αυτές οι λαλακίες τύπου 'σου βάζω τους ακριβούς μαγνήτες' θα κοπούν σιγά σιγά, καθώς θα μεταφέρεται η γραμμή παραγωγής. Όλες οι μεξικάνες θα γίνουν σοβαρού επιπέδου σιγά σιγά.

Για τις Baja το παράξενο είναι ότι κάποιες είναι ελαφριές και κάποιες άγκυρες. Ένας φίλος πρότεινε πως μπορεί κάποιες να έχουν φτιαχτεί από σώματα που 'περίσσεψαν' από τη γραμμή παραγωγής της Κορόνα... χμμμ...

Όλες οι μεξικάνες θα γίνουν σοβαρού επιπέδου σιγά σιγά.

Γιατί μέχρι τώρα οι μεξικάνες δεν είναι σοβαρού επιπέδου??

Time is just a fraction of the sine.......

Γιατί μέχρι τώρα οι μεξικάνες δεν είναι σοβαρού επιπέδου??

Για τα λεφτά τους, κατά τη γνώμη μου, όχι. Απλά να λες ότι έχεις Φέντερ, εκτός από 2-3 περιπτώσεις μοντέλων, ή 'άμα σου κάτσει'

Ειδικά αυτό το 'άμα σου κάτσει' είναι εξωφρενικό... πως γίνεται δηλαδή Κορεάτικες PRS να 'κάθονται' όλες και οι Μεξικάνικες Φέντερ όχι, είναι κάτι που δεν το κατάλαβα ποτέ... :roll:

Οι μαγνήτες που περιγράφονται στο site της Fender φεντεριάρη είναι οι ΙΔΙΟΙ φίλε με τους δικούς μου στην 70s US reissue που απόκτησα τον Ιούλιο. Δεν είναι οι 57/62 πρόκειται για ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ νέους μαγνήτες με Alnico 5 vintage σχεδίασης (μπάσα - πρίμα όπως ακριβώς τους άκουσες' date=' V tone δηλαδή :wink: ) προκειται ΓΙΑ εξαιρετικά "γλυκούς" μαγνήτες και αν και οι μεσαίες συχνότητες "δείχνουν" και καλά να ψιλοαπουσιάζουν, σε καμία περίπτωση δε ξενερώνεις. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτούς! Μπράβο που επιτέλους έβαλαν μιά σωστή (και ΑΚΡΙΒΗ) σειρά μαγνητών σε ένα entry lvl strat model!!! Το πήγαν κατευθείαν σκάλες παραπάνω!! Σχεδίασαν μιά κιθάρα σε μιά τιμή ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χωρίς after sale μαζέματα!!!

Εγώ θα σου πώ ΚΑΛΟΠΑΙΚΤΗ, ΜΕΓΕΙΕΣ και καπάκι χτύπα και την classic player 60s μόλις μπορέσεις ..... εγώ το σκέφτομαι σοβαρά μέχρι το Πάσχα και για τις 2!!!

και επιτέλους FENDER RULESSSSSS!!!! :wink:[/quote']

Αυτο με ενδιαφερει ιδιαιτερα μια και υπαρχει μια συγχυση την οποια ουτε και εγω εχω καταφερει να ξεκαθαρισω ακομα.....σχετικα με το ποιοι μαγνητες ειναι τελικα αυτοι.....

Το σιτε της fender περιγραφει τους μαγνητες των 57/62 reissue ως 3 American Vintage Strat® Single-Coil Pickups (οι οποιοι ομως ειναι και αυτοι alnico 5)

Για αυτους της classic player λεει: 3 American Vintage Strat® Single-Coil Pickups with Staggered, Alnico 5 Magnet Pole Pieces

και για αυτους των 70's USA reissue λεει 3 Vintage Style Single-Coil Strat® Pickups with Alnico 5 Magnets

Δεν ξερω αλλα ακομα εχω την εντυπωση πως προκειται για τους ιδιους μαγνητες......εξ'αλλου και οι 57/62 ειναι και αυτοι αρκετα boomy στα μπασα ενω και η συμπεριφορα τους στα πριμα ειναι ιδια......

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Προκειται ΑΚΡΙΒΩΣ για τους ίδιους μαγνήτες που βάζει στη σειρά US vintage 70s strat. Γι' αυτό τους λέει American vintage. Ελπίζω να σου αρέσουν!!!! :wink: Έχουν πραγματικά ωραίο "χρώμα". Πήρες ίσως ό, τι καλύτερο παίζει από τα 450€ έως τα 1000€!

In Fender Strat we trust!

Δεν υπάρχουν ακριβοί μαγνήτες. Ένας τυπικός single coil έχει κόστος παραγωγής 5 ευρώ. Ηρεμήστε άρρωστοι Φεντερόπληκτοι!
οντως σε αυτο εχεις δικιο..

(Χρόνια πολλά Βασιλάραααα !!)

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν γενικεύουμε παληκάρια !

Σαφώς και υπάρχουν ακριβοί μαγνήτες, γιατί μιλαμε για κόστη πέρα απο το άθροισμα των υλικών.

Ο Alan Hamel θα σου ζητήσει πλήρη specs της κιθάρας σου πρίν τους φτιάξει και σου δίνει εγγύηση αλλάγής και επανακατασκευής αν δεν σου κάνουν - αυτό κοστίζει ! Ο Haeussel ψάχνει και βρίσκει ανοξείδωτα blades για τους Harrybardens και τους τυλίγει βάση των δικών σου specs - αυτό κοστίζει. Η WCR, ο Florance, ο Trevilian και πολλοί άλλοι, τυλίγουν κάθε μαγνήτη στο χέρι - αυτό κοστίζει.

Κάθε ένας απο τους παραπάνω έχει βγάλει τα μάτια του κι έχει κάψει τα δάχτυλα του ουκ ολίγες φορές πάνω στο R&D μέχρι να του κάτσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα - αυτό θα το πληρώσεις, έτσι δεν είναι ?

Leo got it right the first time

(Χρόνια πολλά Βασιλάραααα !!)

Ας είμαστε πιο προσεκτικοί όταν γενικεύουμε παληκάρια !

Σαφώς και υπάρχουν ακριβοί μαγνήτες' date=' γιατί μιλαμε για κόστη πέρα απο το άθροισμα των υλικών.

Ο Alan Hamel θα σου ζητήσει πλήρη specs της κιθάρας σου πρίν τους φτιάξει και σου δίνει εγγύηση αλλάγής και επανακατασκευής αν δεν σου κάνουν - αυτό κοστίζει ! Ο Haeussel ψάχνει και βρίσκει ανοξείδωτα blades για τους Harrybardens και τους τυλίγει βάση των δικών σου specs - αυτό κοστίζει. Η WCR, ο Florance, ο Trevilian και πολλοί άλλοι, τυλίγουν κάθε μαγνήτη στο χέρι - αυτό κοστίζει.

Κάθε ένας απο τους παραπάνω έχει βγάλει τα μάτια του κι έχει κάψει τα δάχτυλα του ουκ ολίγες φορές πάνω στο R&D μέχρι να του κάτσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα - αυτό θα το πληρώσεις, έτσι δεν είναι ?[/quote']

Γεια σου Τόλη! :D

Δε μιλάμε για τέτοιους μαγνήτες εδώ. Φυσικά και θα τα πληρώσεις. Και εγώ και εσύ τα έχουμε ήδη πληρώσει. Τώρα αν 'αξίζουν όσο κοστίζουν' είναι άλλο θέμα και σ'αυτή τη φάση δε με ενδιαφέρει.

Όμως στη Φέντερ, και για όλους σχεδόν τους μαγνήτες που βγάζει κάθε single coil κοστίζει μερικά ευρώ, μιλάμε πάντα για μαζική παραγωγή και μηδενικό R&D. ¶σε που η Φέντερ μια ζωή R&D κάνει με ξένα @@ (Lawrence, SD, Lace, κλπ). :wink: Για τη χαζομάρα 'αυτή η κιθάρα έχει τους καλούς μαγνήτες' μίλησα. :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου