blazas Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα Μόλις ετοίμασα ένα ακομα cover.Ειναι το "Happy" κλασικό Keith Richards κομμάτι με πολυ όμορφα riffs. To παιζω στην αγαπημένη μου tele και επίσης τραγουδαω.Η κιθάρα είναι κουρδισμένη σε open g (dgdgbd).Προτίμησα να το κάνω χωρίς backing track. Θα ήθελα την γνώμη σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχην συγχαρητηρια για το εξαιτερο γουστο σου ,εχεχεχχ επιτελους λιγο Stones και μαλιστα σε ενα τραγουδι απο τα πολυ αγαπημενα απο το Exile .Παικτικα το ρυθικο κομματι μου ακουγεται μια χαρα .Η φωνη θελει δουλεια στην προφορα και στο τροπο που το λες ,αλλα ενταξει ειμαστε και Ελληνες στο φιναλε .Και μονο που ανεβασες Stones και μαλιστα σε Σο, ανοιχτο κτλ απο μενα εισαι αρχοντας .Καλη συνεχεια . Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος.... :D Και η φωνή και η κιθάρα, μια χαρά.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχην συγχαρητηρια για το εξαιτερο γουστο σου ,εχεχεχχ επιτελους λιγο Stones και μαλιστα σε ενα τραγουδι απο τα πολυ αγαπημενα απο το Exile .Παικτικα το ρυθικο κομματι μου ακουγεται μια χαρα .Η φωνη θελει δουλεια στην προφορα και στο τροπο που το λες ,αλλα ενταξει ειμαστε και Ελληνες στο φιναλε .Και μονο που ανεβασες Stones και μαλιστα σε Σο, ανοιχτο κτλ απο μενα εισαι αρχοντας .Καλη συνεχεια . Ευχαριστώ πολύ Ντεντ Τζο.Πράγματι η φωνή μου ειναι ακατάληλη για Keith Richards αλλά το είχα αποθημένο να παίξω και να τραγουδίσω αυτο το κομμάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος.... :D Και η φωνή και η κιθάρα, μια χαρά.... ;) Σιγά σιγά στρώνω δεν μπορείς να πεις. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Σιγά σιγά στρώνω δεν μπορείς να πεις. :) Εντάξει βρε στρωμένος ήσουν....απλά τώρα σιάζεις και τις λεπτομέρειες.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Θα συμφωνησω με Τζο και Φωτη,ειναι ωραιο,αρκετα καλυτερο απο αλλα προηγουμενα. Ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Πολύ ωραίο, μπράβο σου! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση