Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Ενα νεο κομματι εμπνευσμενο απο ενα χειμωνιατικο απογευμα [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vaggelis1234 Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Καλό SF!!!. Λιγο Frusciante θυμζει στην αρχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Εξαιρετικο,τι ωραια μελωδια,τι ωραια αλλαγη! Για τα γουστα μου το καλυτερο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Filως, τωρα που πεσανε οι χουντες και παταχθηκε ο νεοφιλελευθερισμος εχεις γινει ιδιαιτερα παραγωγικος. Μου αρεσουν ιδιαιτερα οι παραγωγες σου kai allow me to say μου αρεσεις πολυ περισσοτερο ως πληκτρας και ενορχηστρωτης σε σχεση με κιθαριστας. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 εμένα με δίχασαν τα απογευματινά νέα... :D υπάρχουν όντως πολλά σημεία που μ΄αρέσει πολύ αλλά και θεματικές επιλογές που δεν μου κάθονται... σε αντίθεση με τον Γιώργο λοιπόν εγώ διατηρώ το Βερολίνο στην κορυφή του chart... 8) ΥΓ σαν "ήχο" (ενώ είναι ισορροπημένο) θα το χαρακτήριζα "μπουκωμένο"... να υποθέσω ότι το "μίξαρες" με χαμηλές εντάσεις στα μόνιτορ (σίγουρα μακρυά από τα 85-87db που απαιτούνται) λόγω του baby Bowie και υπερέβαλες λίγο επιμέρους αλλά και συνολικά στα "κομπρεσορολιμιτεροινφλέιτορς"?... ή τελικά να το πάρω απόφαση ότι είναι η άποψή σου και να μην στα ζαλίζω κάθε φορά... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Filως, τωρα που πεσανε οι χουντες και παταχθηκε ο νεοφιλελευθερισμος χαχαχα! πολυ ωραιο νικο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 να υποθέσω ότι το "μίξαρες" με χαμηλές εντάσεις στα μόνιτορ (σίγουρα μακρυά από τα 85-87db που απαιτούνται) λόγω του baby Bowie αστα.... το συγκεκριμενο το μιξαρα σχεδον αποκλειστικα με...ακουστικα :P ή τελικά να το πάρω απόφαση ότι είναι η άποψή σου και να μην στα ζαλίζω κάθε φορά Μου αρεσει οντως τωρα τελευταια το ΓΕΡΟ "πατημα"...διατι να το κρυψωμεν αλλωστε ... με εχει επηρεασει βεβαια πολυ και το τελευταιο του Bowie οπου πιο...πατημα δεν γινεται... ;D ε,φασεις ειναι αυτες....θα επιστρεψω στον...πολιτισμο αργα ή γρηγορα ;) μου αρεσεις πολυ περισσοτερο ως πληκτρας και ενορχηστρωτης σε σχεση με κιθαριστας. και εμενα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Μου αρέσει When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Like! :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2016 ε,φασεις ειναι αυτες....θα επιστρεψω στον...πολιτισμο αργα ή γρηγορα ;) δεν ανησυχώ τότε... εδώ γύρισε ο Bob (Ludwig) από τον loudness war (με το εκπληκτικό για ροκ παραγωγή στις δυναμικές Chinese Democracy των GNR)... που θα πας κι εσύ... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση