NemOOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 ((Sry for the greeklish alla den ginetai alliws)) Kala entaxei otan eipa megala jazz clubs ennoousa ta gnwsta (gia na mhn pw to gnwsto :lol:) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 ακριβώς ΤΟ γνωστο. ευτυχώς που υπαρχουν και καμια 10αρια jazz μπαρακια για να εχουμε καπου να παμε κι εμεις οι εξωγειινοι. βέβαια συνήθως αυτά ειναι πιο μικρα απο την κουζινα μου! https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Το πιο σημαντικό που διάβασα , είναι το θέμα των χώρων , (μικροί - κακός εξαερισμός- βαβούρα και όλα τα άλλα). Μιλώντας για Live απο γκρουπάκια, δεν πρέπει να μας χαλάει τελικώς το τι παίζουμε. Το θέμα είναι οτι χρειάζεται να συνεχίσει το είδος για το καλό όλων μας,και πρέπει να ενισχυθεί. Πιστευω ότι πρέπει να πηγαίνουμε σε Live , και να ενισχύουμε τον θεσμό, η ζήτηση θα βελτιώσει και την αγορά που λέμε. Το live απο γκρουπάκια πιστεύω οτι είναι κάτι προσιτό και ζεστό , δεν συγκρίνεται με τις μεγάλες πίστες, που το κλιμα είναι πιστέυω πολύ πιο τετριμένο. Μπορεί να ακούμε στα live το ίδιο ροκ Ελληνικό και Ξενο, αλλά πάντα θα υπάρχει μια διαφορά. Είναι πιο ζεστή φάση, και πιστευω οτι βλέπωντας εγω ενα live ενισχύω γενικότερα την ενασχόληση με την μουσική, με την ευρύτερη έννοια, δηλαδή απο να τα σκάσω στον Πλουταρχο και στον Νοτη, ας διασκεδάσω και υπέρ της μπάντας του Live, να βγάλουν τα παιδιά κάτι, που στο κάτω κάτω, στις πρόβες και σε εξοπλισμό μουσικής θα τα φάνε ως επι το πλείστον. Αν το δούμε απο τέτοια σκοπιά, πιστευω οτι τον θεσμό του live θα έπρεπε να τον προσέξουν πρώτα κάποιοι άλλοι περισσότερο και μετα κι εμεις. Είναι θέμα πολιτικής. Πιστευω οτι αυτό το θέμα θέλει ανάπτυξη. Πρεπει να επενδύσει κόσμος σε αυτόν το θεσμό, γιατι θα οφεληθούν πολλοί, Εντάξει, θα τα σκάσω μια φορά στο τόσο και στον Πλούταρχο και στο Νότη, γιατι οι άνθρωποι έχουν και αυτοί ανάγκη απο ενίσχυση, λόγω των εξόδων τους, και της διατήρησης του Lifestyle τους. Είναι κύρος για τον τόπο να έχουμε πλούσιους σταρ καλλιτέχνες. Μας δινει prestige. Είναι σαν να πηγαίνει ο πρωθυπουργός με cordoba στις υποχρεώσεις του, θα ξεφτιλιζόμαστε δεν πάει, Πρέπει να έχει mercedes. χαχσχσ :lol: :lol: :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moorepanos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνώ σε όλα εκτός από τον Πλούταρχο και το Νότη... δεν πάω εκεί ούτε με σφαίρες! Ειλικρινά με στενοχωρεί να διαβάζω οτί εμείς που ασχολούμαστε με τη μουσική δεν πολυπάμε σε live... πραγματικά θέλει ενίσχυση ο θεσμός, γιατί έτσι όπως πάμε θα κλείσουν όλα τα liveάδικα μια μέρα... και βλέπω ότι ξαφνικά έχουμε όλοι υψηλές απαιτήσεις από ένα live... εννοείται ότι ούτε εγώ πάω όπου να'ναι! Προσωπικά χαίρομαι πολύ όταν ανακαλύπτω μια νέα μπάντα που παίζει καλά και θέλω να την ενισχύσω για αυτό. Αυτό δεν θέλουμε κι εμείς; Υπάρχουν και καλά γκρουπ που παίζουνε, μην τα ισοπεδώνουμε όλα λέγοντας ότι όλοι παίζουν τα ίδια, ότι βαριούνται οι μουσικοί, ότι το ροκ είναι μίζερο, ότι δεν υπάρχει καλός εξαερισμός και άλλα τέτοια... ...εμείς που λέμε όλα αυτά τα αρνητικά για αυτούς τους χώρους, εμείς οι ίδιοι παίζουμε σε αυτούς τους χώρους και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει. Εγώ αυτό ξέρω. http://www.moorepanos.com http://www.youtube.com/moorepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 ...εμείς που λέμε όλα αυτά τα αρνητικά για αυτούς τους χώρους' date=' εμείς οι ίδιοι παίζουμε σε αυτούς τους χώρους και περιμένουμε τον κόσμο να έρθει. Εγώ αυτό ξέρω.[/quote'] Και όταν ο κόσμος που περιμένουμε δεν έρχεται στα live που παίζουμε εσύ τι λες στον εαυτό σου; Μήπως όλα όσα ειπώθηκαν αντικατοπτρίζουν την κατάσταση που αποτρέπει τον κόσμο από τα liveάδικα; Λέω εγώ τώρα... :roll: Επίσης, θα συμφωνήσω ότι τα κέντρα διασκεδάσεως (μπουζούκια κοινώς) είναι κατωτάτης αισθητικής, πανάκριβα και τα λοιπά, εντούτοις: 1. Πας και ανοίγει η καρδιά σου, κεφάρεις ρε παιδί μου... 2. Σε πολλά κέντρα οι μπάντες είναι εκπληκτικές (ακούστε το Χατζηγιάννη σε πίστα και τα λέμε) άρα από μια μέτρια ροκ μπάντα, πολλοί θα προτιμήσουν μια πολύ καλή μπάντα που τα παίζει όλα και καλά θα κάνουν. 3. Δεν πουλάνε καμιά ιδεολογία και καμιά επανάσταση, πας για να γουστάρεις και τέρμα. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες που σκαρφιζόμαστε για να κρύψουμε ότι το πράγμα δεν τραβάει όσο περιμέναμε... Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moorepanos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Δεν κατάλαβα αν μιλάς ειρωνικά ή όχι... δεν το πιστεύω ότι νιώθω πως σε αυτό το forum οι περισσότεροι υπερασπίζονται τους λαϊκούς χώρους σε σχέση με ένα liveάδικο!!! Πείτε μου ότι κάνω λάθος! Είναι δυνατόν; Τα γκρουπ που λιώνουν στα προβάδικα για ένα live το μήνα τί να πουν; Όλοι περάσαμε από αυτή τη φάση... Ο Χατζηγιάννης έχει πάρα πολύ καλούς μουσικούς, εννοείται ότι η μπάντα παίζει πολύ καλά. Αυτό είναι άσχετο... οι περισσότεροι μουσικοί που παίζουν στις πίστες είναι πολύ καλοί... ρώτα όμως τους κιθαρίστες αν τους αρέσει αυτό που κάνουν! Αν εσύ γουστάρεις και κεφάρεις με κατώτατης αισθητικής καταστάσεις όπως λες, τότε... ΟΚ! Ίσως εγώ είμαι ο παράξενος της ιστορίας... http://www.moorepanos.com http://www.youtube.com/moorepanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Υπάρχουν και καλά γκρουπ που παίζουνε' date=' μην τα ισοπεδώνουμε όλα λέγοντας ότι όλοι παίζουν τα ίδια, ότι βαριούνται οι μουσικοί, ότι το ροκ είναι μίζερο, ότι δεν υπάρχει καλός εξαερισμός και άλλα τέτοια...[/quote'] Εγώ δεν είπα για όλους πάντως ;) Απλά γενικώς αυτά παίζουν πολύ. Και το rock σίγουρα δεν είναι πάντα μίζερο. Απλά για κάποιο λόγο (από αντίδραση υποθέτω) οι περισσότεροι έχουν καταλήξει ότι για να είσαι σοβαρός μουσικός πρέπει να έχεις κάθε ώρα και στιγμή κατάθλιψη και να τη μεταδίδεις και όπου μπορείς. ;) Δεν πουλάνε καμιά ιδεολογία και καμιά επανάσταση' date=' πας για να γουστάρεις και τέρμα.[/quote'] +10000000000. Βγαίνεις στην Κηφισιά. Βγαίνεις στη Γλυφάδα. Βγαίνεις στα Εξάρχια. Το ίδιο αυθεντικοί είναι όλοι παντού (δηλαδή ελάχιστα), απλώς στα εξάρχια το παίζουν επαναστατημένοι και διαφορετικοί. Ε συγνώμη, αλλά μετά τα 15 μου δεν τους πιστεύω. Δηλαδή αντί να πιεις ποτό στο Galaxy πίνεις στην πλατεία ή στο underground. Ε ΚΑΙ; Και επι πλέον με τη δικαιολογία αυτή δέχονται και τα ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΑ μαγαζιά γιατί και καλά είναι πιο αυθεντικά. Πήγα με κάτι φίλους για φαΐ χθες και ακόμα μου'ρχεται να ξεράσω από το ΑΙΣΧΟΣ που μας σερβίρανε σε ένα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μαγαζί, με ΑΘΛΙΟ σερβις, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ εξαερισμό και σκάσαμε και 12¤ το άτομο για 4 πιάτα στο κέντρο και ένα κρασί. Τα ίδια πάνω κάτω παίζουν και στα live που λέμε. Με τη δικαιολογία της "διαφορετικότητας" δεχόμαστε άθλιους χώρους, κακή μουσική, απαράδεκτο attitude κλπ κλπ κλπ. Και λέμε για μικρά groupάκια: εδώ θυμάμαι ακόμα όταν είχα πάει να δω τους Dark Tranquillity (με τους Haunted) στο Woodstock (ΕΥΤΥΧΩΣ έκλεισε) και φοβόμουν κάθε δευτερόλπτο ότι αν έπιανε μια φωτιά θα καιγόμασταν όλοι. Κόντεψα να λιποθυμίσω δυο φορές από τη ζέστη και την κάπνα και σιχτίρισα την ώρα και τη στιγμή. Ok, είδα (βέβαια δεν άκουσα!! :evil:) μια μπάντα που ήθελα πάρα πολύ να δω, αλλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να δεχόμαστε τη χαμηλή ποιότητα (σε μουσική, μουσικούς, ήχο, χώρο, εξυπηρέτηση, ποτά ή ό,τι άλλο) απλά για να το παίξουμε αντισυμβατικοί. Αυτό πιστεύω εγώ. Και στην τελική έτσι μόνοι μας προσβάλουμε τη μουσική που λέμε ότι "υπερασπιζόμαστε", δεχόμαστε δηλαδή ότι αρκεί να πουλάς μούρη για να είσαι rock. Εγώ απαιτώ το μέρος να είναι καλό (από το μαγαζάτορα βέβαια, όχι απ'το group ;)), το group να είναι καλό, να είναι σοβαροί, επαγγελματίες και καλοί μουσικοί είτε παίζουν με τη Βανδή είτε παίζουν death metal. Και πραγματικά θεωρώ ότι με το να ρίχνω τις απαιτήσεις μου για κάποια σκηνή την υποβαθμίζω αυτόματα. Υπάρχουν βέβαια και μια χαρά μέρη, το Lazy για παράδειγμα προσωπικά μου αρέσει πάρα πάρα πολύ! Και φέρνει και πολύ καλά groups συνήθως ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Δεν κατάλαβα αν μιλάς ειρωνικά ή όχι... Καθόλου ειρωνικά' date=' δεν είχα καν ειρωνική διάθεση... δεν το πιστεύω ότι νιώθω πως σε αυτό το forum οι περισσότεροι υπερασπίζονται τους λαϊκούς χώρους σε σχέση με ένα liveάδικο!!! Δεν έχει να κάνει με forum το θέμα, απλά κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα ανέχεσαι για πάντα όπως π.χ. το χάλι του Woodstock που ανέφερε ο Μενέλαος. Παράλογο είναι; Είναι δυνατόν; Τα γκρουπ που λιώνουν στα προβάδικα για ένα live το μήνα τί να πουν; Όλοι περάσαμε από αυτή τη φάση... Επειδή όλοι περάσαμε από τη φάση του λιωσίματος' date=' είναι λογικό να απαιτούμε μια ανταμοιβή των κόπων μας γιατί (σημειωτέον) δεν κάνουμε live για την ψυχή της μάνας μας. Όταν δεν έχει προσέλευση λοιπόν, δεν πρέπει να κοιτάξουμε ποιοί είναι οι λόγοι που παίξαμε για 20η φορά με 30 άτομα κοινό; Ο Χατζηγιάννης έχει πάρα πολύ καλούς μουσικούς, εννοείται ότι η μπάντα παίζει πολύ καλά. Αυτό είναι άσχετο... οι περισσότεροι μουσικοί που παίζουν στις πίστες είναι πολύ καλοί... ρώτα όμως τους κιθαρίστες αν τους αρέσει αυτό που κάνουν! Δεν ξέρω αν τους αρέσει, ξέρω ότι αυτό δεν τους εμποδίζει να παίζουν άψογα. Και στην τελική, αυτή είναι η δουλειά ενός μουσικού. Εξάλλου, φίλος που παίζει κάθε Σ/Κ σε γνωστό liveάδικο πηγαίνει κάθε φορά να παίξει σιχτιρίζοντας. Λογικό, αφού το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12 και τελειώνει το νωρίτερο στις 5!!! Ουδεμία διαφορά δεν βλέπω από μια πίστα... Αν εσύ γουστάρεις και κεφάρεις με κατώτατης αισθητικής καταστάσεις όπως λες' date=' τότε... ΟΚ! Ίσως εγώ είμαι ο παράξενος της ιστορίας...[/quote']Δεν κεφάρω, ούτε γουστάρω. Αλλά μπορώ να μπω στην ψυχολογία κάποιου ο οποίος δεν έχει γκόμενα, ξάδερφο, κολλητό ή οτιδήποτε άλλο σε μπάντα που κάνει live και θέλει να βγει να διασκεδάσει. Κακά τα ψέματα, με συγγενείς και φίλους παίζουν οι περισσότεροι. Και αυτό θα γίνεται στο εξής αν δεν καταλάβουμε ότι δεν φτάνει πια να είμαστε χύμα και να κάνουμε ποζεριές για να εντυπωσιάσουμε. Ο κόσμος ζητάει πολλά (ίσως υπερβολικά πολλά) και δυστυχώς λίγοι μπορούν να τα προσφέρουν. My two cents... 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνω απόλυτα !! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Συμφωνώ με τον Μενέλαο. Έχετε πάει εξωτερικό σε λαϊβάδικο; Ο χώρος και το σέρβις καμία σχέση ούτε με τα μπουζουκομάγαζα της Ελλάδας έτσι; Έλεος με την διαφορετικότητα πια! Πολύς λόγος γίνεται και απλά αποτελεί άλλοθι για τους μαγαζάτορες για να μην βάλουν το χεράκι τους στην τσέπη και φτιάξουν κάτι καλό! :evil: Και θυμάμαι όταν φτιαχνόταν 1 "μεγάλο" alternative μαγαζί ( κάπου προς κέντρο ), που ο μαγαζάτορας δεν πρόβλεψε καθόλου για εξαερισμό και όταν ρωτήθηκε, είπε ότι δεν έχουν ανάγκη οι θαμώνες του! Τί είναι σκυλόβιοι; Όχι βέβαια!!!! Και μετά από τέτοια αντιμετώπιση περιμένει να του τα σκάσω εγώ ο "κακός" και "εναλλακτικός" ακροατής; Ποτέ να μην πατήσω! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση