Προς το περιεχόμενο

Need- Entheogen - Live@KOOKOO

Ravaya

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ύφος και η χωροταξία της μουσικής απαιτούν όλη τη προσοχή που ενδιαφέρεται να διαθέσει ο θεατής/ακροατής. Επειδή ένα intro a la Trial Of Tears προφανώς δε μπήκε για να μπει αλλά αποτελεί κάποιου είδους statement γι' αυτό που θα ακολουθήσει, είναι λίγο άβολο το άδειασμα που κάνει ο κιθαρίστας στο ίδιο του το solo με τις γκριμάτσες του.

Προτιμότερο μεν από τεμέκ σοβαρές "κιθαριστικές γκριμάτσες" (αν και αυτές εν πολλοίς θα συγχωρούνταν από έναν παίκτη αυτού του υψηλού επιπέδου), αλλά και πάλι άβολο.

Και το γράφει ένας αρχικαραγκιόζης επί σκηνής αυτό. :)

Ο καθείς εκφράζεται όπως αισθάνεται αγαπητέ και η ελευθερία της έκφρασης είναι ζητούμενο στη μουσική όπως και στη ζωή άλλωστε. Σ' ευχαριστώ λοιπόν για την άποψή σου με την οποία σαφώς και δεν συμφωνώ. Αναρωτιέμαι βέβαια ποιες είναι οι τεμέκ "σοβαρές κιθαριστικές γκριμάτσες" (?) και επίσης από ποιόν θα "συγχωρούνταν" ή όχι. Επίσης γράφεις "αλλά και πάλι άβολο". Φαντάζομαι εννοείς άβολο για σένα γιατί για μένα δεν ήταν καθόλου άβολο (είμαι ο κiθαρίστας). Απαντώ, όχι για να εννοήσω πως έχω δίκιο κι εσύ άδικο, αλλά γιατί θεωρώ πως ο τρόπος που εκφράστηκες έχει ένα επίπεδο και πιθανόν να σε ενδιαφέρει και η αντίθετη άποψη. Εν κατακλείδι προτιμώ την όποια έκφραση από την μη έκφραση, και την απελευθέρωση του όποιου συναισθήματος από τον εγκλεισμό του σε στενωπούς σοβαροφάνειας. Το τέλος της απάντησής σου υπονοεί ότι εφόσον είσαι αρχικαραγκιόζης επί σκηνής και νιώθεις άβολα τότε εγώ είμαι πιο καραγκιόζης από εσένα?

:) Καλό! Μου είναι συμπαθής ο καραγκιόζης.

Υ.Γ. Τελικά το τραγούδι το άκουσες?

(Με πνέυμα συναίνεσης, ελευθερίας του λόγου και του αντιλόγου και ουχί του άχρηστου internetικού ξεκατινιάσματος)

Φιλικά πάντα Ravaya

facebook.com/needband

needband.net needband.bandcamp.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για μένα η έκφραση είναι προτιμότερη από την αυτοσυγκράτηση. Και γι αυτό πάντα με ενδιαφέρει κάθε άποψη.

Ούτε προσπάθησα να πω ότι είσαι καραγκιόζης, από πού κι ως πού άλλωστε; Ίσως θα είχε νόημα να ξαναδιαβάσεις κάποια στιγμή το post μου, νομίζω το έχεις πάρει όλο λάθος. Αν δε φάνηκε πριν, το λέω τώρα: δεν είχα κακή πρόθεση. Δε "μαλώνω" κανέναν. Πάνω σε αυτό που είδαμε/ακούσαμε δε σχολιάζουμε με αφορμή το τί αισθανθήκαμε;

Υ.Γ. Τελικά το τραγούδι το άκουσες?

Έλα, με αδικείς. Δηλαδή το ότι αποφάσισα να σχολιάσω κάτι τόσο εξειδικευμένο σημαίνει ότι πετάω τη μπάλα στην εξέδρα;

Ναι, το τραγούδι το άκουσα και το ίδιο ισχύει για όλα όσα έχει ανεβάσει λίγο - πολύ: μια πολύ ευλύγιστη μπάντα με ένα frontman που (ευτυχώς, και επιτέλους) δεν είναι παράταιρος ή λίγος. Οι αρετές σας πολλές. Το αποτέλεσμα; Πολύ καλό. Ίσως λίγο δυσπρόσιτο για τους μη μπαρουτοκαπνισμένους στο prog. Αλλά και τί πειράζει;  :)

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Πάνω σε αυτό που είδαμε/ακούσαμε δε σχολιάζουμε με αφορμή το τί αισθανθήκαμε;

Εννοείται, και σ ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτό

Ούτε προσπάθησα να πω ότι είσαι καραγκιόζης, από πού κι ως πού άλλωστε; Ίσως θα είχε νόημα να ξαναδιαβάσεις κάποια στιγμή το post μου, νομίζω το έχεις πάρει όλο λάθος

Δεν παρεξήγησα καθόλου ίσα ίσα και εγώ πειραχτικά απάντησα αλλά καμιά φορά η διάθεση δεν μεταφράζεται στα γραπτά :)

Αλλά και τί πειράζει;  :)

My kind of guy \m/

facebook.com/needband

needband.net needband.bandcamp.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου