Προς το περιεχόμενο

emu 1616 pci ή κάποια άλλη κάρτα


Ztelioz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

:lol: Όχι Bukaw7, όχι άλλο κάρβουνο γιατί θα πέσει πείνα. Ετοιμάζω μαζική αγορά μαζί με sm 57 και ένα ταπεινό μπάσο ibanez και μόλις είδα πόσο θα μου' ρθει. 800άρι 8O

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:lol: :lol: :lol:

Πάρε τότε την απλή για σκέτη κάρτα! 1 προσόν είναι ότι επειδή είναι και firewire μπορείς να την πας και βόλτα! :lol: :lol:

Αυτός είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν μου αρέσουν οι pci κάρτες! Eντάξει και ίσως κάτι φήμες περί θορύβων εξαιτίας των σωθικών του pc ( αν και παραδέχομαι ότι δεν έχω προσωπική εμπειρία επ' αυτού )

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια μικρή διευκρίνηση αν θέλετε, για πληρωμή μέσω τραπεζικού λογαριασμού στον Θωμά, εγώ απλά ενημερώνομαι για τον αριθμό του λογαριασμού και πάω στην τράπεζα να πληρώσω, σωστά? Έχετε ιδέα σε ποια και πόσο καιρό παίρνει όλο το νταλαβέρι?

www.myspace.com/pogr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες αργότερα...
Για δες και την Tascam fw-1804 ίσως η καλύτερη σε αυτά τα λεφτά. Η περίμενε λίιιιιγο ακόμα μάζεψε άλλα 150e και πάρε την tascam fw-1082 που είναι η ίδια με την προηγούμενη αλλά συνδυάζει και 1 πανίσχυρο κοντρολερ :wink:

 

Μιας και αναφερατε για Tascam,φιλε boukaw (και οι λοιποι)πριν λιγες ημερες σε ενα τοπικ αναφερα για το Saffire της Focusrite και τελικα το αγορα.Πολυ καλο,ευκολη εγκατασταση,σταθερους Drivers και πολυ καλος ηχος οπου ειναι και το ζητουμενο της υποθεσης.Εδω θα ηθελα να αναφερω πως προηγουμενη καρτα μου ηταν η Tascam us-428.To πιστευετε πως σε καθε ενεργεια μου στο Cubase αναζητουσα το κοντρολερ με αποτελεσμα να μην κοιμηθω ολο το βραδυ απο την στενοχωρια μου?Θα με πειτε τρελο,θα μου πειτε αγορασε ενα εχτρα κοντρολερ της frontier ή ενα αλλο οποιοδηποτε απο τα πολλα που διατιθεντε στην αγορα.Εγω επιμενω Tascam.

Θα μου βγει σε καλο εαν αγορασω την FW 1082?Tι λετε γιατρε μου,ειναι σοβαρο? :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δική μου πρόταση είναι να πάρεις μια M-audio audiophile 24/96 που είναι πάμφθηνη και έχει φοβερούς drivers και midi,και να την συμπληρώσεις με κάποιο καλό προενισχυτή μικροφώνου/di όπως Μ-audio Tampa (φανταστικός preamp με υπέροχο optical compressor και a/d converter)ή joe meek sixq (τα ίδια +equalizer).Σύνολο 500 ευρά και ήχο που θα αξίζει για πολλά περισσότερα. :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η δική μου πρόταση είναι να πάρεις μια M-audio audiophile 24/96 που είναι πάμφθηνη και έχει φοβερούς drivers και midi' date='και να την συμπληρώσεις με κάποιο καλό προενισχυτή μικροφώνου/di όπως Μ-audio Tampa (φανταστικός preamp με υπέροχο optical compressor και a/d converter)ή joe meek sixq (τα ίδια +equalizer).Σύνολο 500 ευρά και ήχο που θα αξίζει για πολλά περισσότερα. :wink:[/quote']

 

Δηαδη να παρω αυτο,delta_audiophile_klein_p1.jpg

Αντι γι'αυτο;TASCAM-FW1082.JPG :lol: To αλλο με τον Τοτο το ξερεις? :lol:

(Ελα πλακα κανω.Οπως προαναφερα με ενδιαφερει καρτα και κοντρολερ μαζι)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου