GZaimis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Με χαρά, σας παρουσιάζω το 2ο μέρος μιας σειράς μου (ή ένα είδος ημερολογίου) με θέμα το shredding / jamming πλήκτρων πάνω σε guitar backing tracks... Το συγκεκριμένο κινείται κυρίως στον νεοκλασικό μέταλ. Οι ήχοι έρχονται από την μηχανή των δύο πλήκτρων, Korg Triton Studio (μάλιστα ο ήχος Pad που έρχεται κάπου στην μέση, είναι από την EXB-MOSS του) και Korg X50. Οι σολιστικοί ήχοι και στα δύο synths είναι παραλλαγές του γνωστού monster lead. Ελπίζω να σας αρέσει! Παραθέτω εδώ και το 1ο μέρος που είχα κάνει πριν 3 χρόνια περίπου... Καλή ακρόαση! Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Κι εκεί που κόβεις εισιτήρια στο λαϊβάδικο πριν τη μέταλ συναυλία... βλέπεις τον GZaimis να κατεβαίνει στα σκαλιά... σκέφτεσαι "ΣΔΟΕ"... αλλά μέχρι να ρίξεις σύρμα ΧΡΠΑΑΑΦ! Σρεντίδια! :D :D :D Συμπαθέστατα, τα άκουσα και τα δύο ευχάριστα αν και δεν είμαι του μπαρόκ ;D. Το κάνεις να φαίνεται απλό, χωρίς κόπο. Και οι ήχοι νομίζω ότι είναι μια χαρά για εκεί που θες να κινηθείς! Μην αφήσεις τρία χρόνια μέχρι το επόμενο, ε; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Κι εκεί που κόβεις εισιτήρια στο λαϊβάδικο πριν τη μέταλ συναυλία... βλέπεις τον GZaimis να κατεβαίνει στα σκαλιά... σκέφτεσαι "ΣΔΟΕ"... αλλά μέχρι να ρίξεις σύρμα ... ΧΡΠΑΑΑΦ! Σρεντίδια! Χαχαχαχα! Τέλειο! ;D Να'σαι καλά φίλε μου! Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Μου θύμισες τον αγαπημένο μου πληκτρά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό! Εξαιρετικό παίξιμο, ήχος και όλα πολύ ταιριαστά με το backing track. Να μας ανεβάσεις κι άλλα! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Σωραιος George! Βαρα.... Μου θύμισες τον αγαπημένο μου πληκτρά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό! Bob Katsionis? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Da! ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Earendil, BillTrantos και Waterfall-K σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θετικό σας feedback! Πράγματι, η κύρια επιρροή μου εδώ είναι ειδικά ο Κατσιώνης τον οποίο και θαυμάζω ιδιαίτερα. Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Πολύ καλός. Τις ολίγες παρατηρήσεις μου θα στις πει ο Αυτοκράτορας Joseph II. :D ;D 8) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 OMG :o υποκλίνομαι Απίστευτη σύνθεση απίστευτο παίξιμο. Πολύ καλός. Τις ολίγες παρατηρήσεις μου θα στις πει ο Αυτοκράτορας Joseph II. :D ;D 8) Και εγώ αυτής της σχολής είμαι αλλά εδώ δεν διακρίνω shredder πολυλογία , οι ''πολλές'' νότες συνθέτουν έναν ταξιδιάρικο, νοσταλγικά αφαιρετικό πλουραλισμό. Ανώτερο απο οτιδήποτε απο Bob Katsioni (όπου αναφέρεται ως επιρροή) έχω μέχρι τώρα ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Έτσι, να μπαίνει τάξη λολ Μπράβο Γεώργιε, πολύ το ευχαριστήθηκα! Καλά παιξίματα και καλές δημιουργίες!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση