Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα εχω την vox tonelab se και θελω να κατεβασω patchακια... ξερεις κανενας καποιο καλο site με σωστους ηχους; Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Με ένα search στο Google θα βρεις κάμποσα. Σωστοί ήχοι για σένα μπορεί να είναι λάθος για μένα και το ανάποδο. Μάθε να φτιάχνεις τους δικούς σου ήχους. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, κατέβασε και το SoundEditor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 ναι εψαξα αλλα βρηκα λιγους οχι παρα πολλους... εχω φτιαξει και δικους μου και εχω και το sound editor... σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mc90606 Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Με ένα search στο Google θα βρεις κάμποσα. Σωστοί ήχοι για σένα μπορεί να είναι λάθος για μένα και το ανάποδο. Μάθε να φτιάχνεις τους δικούς σου ήχους. Επίσης, αν δεν το έχεις ήδη κάνει, κατέβασε και το SoundEditor εγω με ενα search στο google βρηκα μονο ενα site. ειχα κατεβασει απο εκει καμμια 10αρια. καποια ηταν καλα καποια οχι. μου εκανε εντυπωση γιατι πχ στο Fender FUSE του Mustang I βρηκα πολυ περισσοτερα pre sets Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2016 Tσεκαρε τα 2 αρχεια (το 2ο εχει τα πολλα) του William Sats http://www.noiz.gr/index.php?topic=178803.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 ναι και εγω μονο ενα site βρηκα ;) ωραια θα το κοιταξω το link ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deadmeat Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2016 http://guitarpatches.com/patches.php?unit=tonelabse Πάρε! Τα sp είναι όλα δικά μου όταν είχα κάποτε την tonelab. Ελπίζω να σου κάνουν :) The player makes the guitar, not the opposite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κωστας Ανέμου Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτα βρηκα στο google μονο και τα εχω κατεβασει τα περισσοτερα με βολεψανε πολυ ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση