Ledge Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα σας! Ένα διαφωτιστικό βίντεο που βρήκα στο διαδίκτυο. Δεν ξέρω αν το έχει ποστάρει κάποιος ξανά, αλλά είπα να το μοιραστώ ούτως ή άλλως. Οι συγκεκριμένοι τύποι έχουν πολύ ωραία βιντεάκια στο κανάλι τους, τσεκάρετέ τα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Πολυ σωστο και αναμενομενο. Μου τυχαινει συχνα ο ηχος μου να πηγαινει απο πολυ καλος σε χαλια οταν κανω προβα σε αλλο στουντιο με αλλο ενισχυτη. Οταν εψαχνα για ενισχυτη σκεφτομουν να παρω εναν Fender Hot Rod ή Blues Deluxe και καποιοι μου ελεγαν οτι ακουγονται χαλια με overdrive πεταλια. Τελικα παιζει πολυ ρολο ΤΙ πεταλια χρησιμοποιεις και στο κατω κατω τι ηχο ψαχνεις. Κατεληξα σε εναν Laney VC30 και εχω τον ηχο που θελω (ή τουλαχιστον καπου κοντα, με το budget που διεθετα), αλλα οταν παω στο στουντιο, χρησιμοποιωντας τα ιδια πεταλια, ο ηχος αλλαζει αρδην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Fender Hot Rod ή Blues Deluxe...και καποιοι μου ελεγαν οτι ακουγονται χαλια με overdrive πεταλια. Αναρωτιέμαι ποιοι ''μέγιστοι φωστήρες'' σου ερμήνευσαν την συγκεκριμένη θεωρία. Αν είναι δυνατόν. ::) Όχι μόνο πρόκειται για δύο από τους πιο υπέροχους και μοσχοπουλημένους ενισχυτές, αλλά και δύο από αυτούς που συνεργάζονται καλύτερα με Overdrive -και όχι μόνο- πετάλια. Ένα απλό search στο διαδίκτυο θα στο πιστοποιήσει αυτό. :) Άλλο το ότι το ηχόχρωμα ενός ενισχυτή συνεργάζεται καλύτερα με κάποια πετάλια και άλλο το ότι ακούγεται χάλια γενικά με πετάλια. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Αναρωτιέμαι ποιοι ''μέγιστοι φωστήρες'' σου ερμήνευσαν την συγκεκριμένη θεωρία. Αν είναι δυνατόν. ::) Όχι μόνο πρόκειται για δύο από τους πιο υπέροχους και μοσχοπουλημένους ενισχυτές, αλλά και από δύο από αυτούς που συνεργάζονται καλύτερα με Overdrive -και όχι μόνο- πετάλια. Ένα απλό search στο διαδίκτυο θα στο πιστοποιήσει αυτό. :) +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
J's conspiracy Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2016 και ενα καλο θεμα που θα μπορουσε να ξεκινησει εδω ειναι ποια overdrive λειτουργουν καλυτερα με fender ενισχυτες και ποια με marshall με δεδομενο τις συχνοτικες διαφορες αυτων των ενισχυτων ,οπως πχ το sd1 που χρησιμoποιειται και στο video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σωστό βίντεο. Βέβαια, δεν θα καταλαβω πως o dr reissue μου αρχισε να παίρνει καλύτερα το fuzz ή μαλλον ξέρω... Λογω αλλαγης λαμπων και λιγο tweaking στις ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 και ενα καλο θεμα που θα μπορουσε να ξεκινησει εδω ειναι ποια overdrive λειτουργουν καλυτερα με fender ενισχυτες και ποια με marshall με δεδομενο τις συχνοτικες διαφορες αυτων των ενισχυτων ,οπως πχ το sd1 που χρησιμoποιειται και στο video Δύσκολο θέμα γιατί τα γούστα ποικίλουν. Ίσως να μπορούσαμε απλώς να αποκλείσουμε μερικά που κάνουν κρα ότι δεν πάνε. Αλλά γενικώς δε μπορείς να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση