NemOOO Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Ναι και εμένα σιγά σιγά μου δημιουργήθηκε η απορία... Ντα..νταν.....Ειναι o abraxas...:lol: Just kidding φυσικά....:lol: Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Ντα..νταν.....Ειναι o abraxas...:lol: Just kidding φυσικά....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Εσένα μικρό ψαράκι θα σε δώσω στους γλάρους να σε φάνε... δε τη γλυτώνεις! :lol: :lol: Καλή χρονιά σε όλους, παραμένοντες, αποχωρήσαντες και ανανήψαντες! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Καλη χρονια.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2007 Α όχι εγώ είμαι άλλη περίπτωση... Είχα κανει register κ μετά ξέχασα τον κωδικό μου. Οπότε ξαναμπήκα με άλλο nick. Τώρα αν ο ixnilatis δε γουστάρει το noiz ας κάνει ότι νομίζει. Απλά εγώ του πρότεινα έναν ελληνικό τρόπο για να ησυχάσει το κεφάλι του. :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Αφού το πρόβλημά σου ήταν τεχνικής φύσεως και όχι κάτι άλλο (...) γιατί δε ζήτησες από τον yameth να το ρυθμίσει το ζήτημα του password? Γιτί δε μας λες ποιο ήταν το παλιό σου nickname? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Το παλιό μου nick ήταν 'Roz petalouditsas'... Χε, δε θυμάμαι...πάνε κανα 2 χρόνια από τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Το παλιό μου nick ήταν 'Roz petalouditsas'... Χε' date=' δε θυμάμαι...πάνε κανα 2 χρόνια από τότε.[/quote'] Εξακολουθείς να αποφεύγεις να πεις το παλιό σου nickname :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gerasimos Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Η συγκεκριμένη κουβέντα δεν έχει κάποιο όφελος. Παρακαλώ, ας σταματήσει εδώ. Γεράσιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση