Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"arpegios

έγραψε:

Ωχ!Ήσουνα κι εσύ εκεί?"

Ωχ! όχι ρε γαμώτο :lol: αλλά ήσουν εσύ περιγραφικότατος :wink:

Βάλτε μας ρε στο νόημα.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

"Wow!

Βάλτε μας ρε στο νόημα. "

αν διαβάσεις λίγο πιο πίσω θα μπείς στο νόημα 8)

Διάβασα αλλά δεν κατάλαβα για ποιούς λέτε :wink:

Mea Culpa

πιο αναλυτικά:

BRAIN έγραψε:

να μερικές φορές γιατι χρειάζετε καμια συναντηση νοιζ καφε

είμαι σίγουρος, ότι οι περισσότερες αντιπάθειες θα είχαν σβήσει μιας και

το πληκτρολόγιο και η οθόνη δεν μπορεί να έκφράσει απόλυτα τις σκέψεις μας, με αποτελεσμα πολλές παρεξηγήσεις.

και για ακόμα ένα που είμαι σίγουρος ειναι ότι ο ixnilatis kai eye χαλαρά θα έπιναν τις μπύρες τους σαν δυο καλά φιλαράκια με τις κλασικές κόντρες φιλών ως το πρωϊ

από μένα καλή χρονιά! σε όλους

arpegios έγραψε:

Εγώ πάλι έχω σχεδόν δει να πεφτουν μπουνιές σε συνάντηση πολύ μικρότερου και "στενότερου" φόρουμ κιόλας (Το επεισόδιο έληξε με απλή αποχώρηση). Οπότε μην είσαι τόσο σίγουρος, όλα παίζουν

BRAIN έγραψε:

σίγουρα όλα παίζουν, αν υπήρχε ανωριμος κόσμος δίπλα τους, που αντί να τους κουλάρει, τους κούρδιζε και καλά χαβαλές να γίνετε, ας πρόσεχαν τις παρέες τους και συνήθως οι ρόλοι σε τέτοιες παρέες αλλάζουν συχνά, αυτοί που γελάνε με τέτοια επισόδια έρχεται και η ώρα που κλαίνε

αλήθεια τι έγινε η εξελιξη αυτού του μικρού φόρουμ

ρίνκ

arpegios έγραψε:

Ωχ!Ήσουνα κι εσύ εκεί?

BRAIN έγραψε:

Ωχ! όχι ρε γαμώτο :lol: αλλά ήσουν εσύ περιγραφικότατος .

ορίστε πλήρης ανάλυση και για τα ανάμεσα στις γραμμές:

το παράδειγμα αφορά μικρό φόρουμ (νομίζω δεν ήταν καν φόρουμ όπως τα έχουμε συνηθίσει τώρα, σαν guestbook ήτανε) θεατρόφιλων του οποίου δεν ήμουν καν θαμώνας, πήγα στη συνάντηση με φίλο και ήταν πριν 6-7 χρόνια τουλάχιστον. Το τελικό μου σχόλιο ήταν σατυρικό, μιας και η απάντηση του brain περιείχε ένα μικρό σενάριο, με αρχή, μέση, τέλος και ηθικό δίδαγμα. Νομίζω τον παρέσυραν τα εμοτικονς ή έχει ζήσει κάτι παρόμοιο :P

--

I'm never wrong. I once thought I was wrong, turns out, I was mistaken.

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Ρε μην τον πιέζετε τον άνθρωπο!!!
Ο Ιχνιλάτης αν έπαιζε σε reality θα ήταν μονίμως υποψήφιος για αποχώρηση και μονίμως θα τη γλίτωνε

+10000000000000 :lol:

Ρε ιχνηλάτη αγορίνα μου....Απο τότε που μάς ήρθες μας έχεις πρήξει...Πρέπει να είσαι απο τους λίγους ανθρώπους που έχουν "τσακωθεί" με modulatores και μέλη για βλακείες....και στην τελική βλέπεις ότι δεν σε πάει τι το συνεχίζεις....Τα λέμε σε μια αλλη διάσταση....

(ε ρε antouan που σας χρειάζεται)

Time is just a fraction of the sine.......

Πάντως για να λέμε και την αλήθεια αν ρίξετε μια ματιά στις δημοσιεύσεις του Ixnilatis θα δείτε ότι οι περισσότερες έχουν να κάνουν με τη θεματολογία του noiz οπότε δε νομίζω να είναι το πρόβλημα στο ΤΙ λέει αλλά στο ΠΩΣ το λέει και το παρουσιάζει.

You are wrong f**ked and overatted...

Ρε ixnilati το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποχωρήσεις κ να ξανακάνεις register στο noiz με διαφορετικό όνομα!!!!

Εγώ το χω κάνει κ δουλεύει μια χάρα...

Δε σε καταλαβαίνει κανείς κ είσαι κ κύριος! :wink:

¶ντε καλή χρονιά!

Ρε ixnilati το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποχωρήσεις κ να ξανακάνεις register στο noiz με διαφορετικό όνομα!!!!

Εγώ το χω κάνει κ δουλεύει μια χάρα...

Δε σε καταλαβαίνει κανείς κ είσαι κ κύριος! :wink:

Φυσικά και είσαι κύριος! Μόνο που είσαι και κάπως "με-την-ουρά-στα-σκέλια" γιατί κατάλαβες ότι είχαν δίκιο οι άλλοι που στη λέγανε (προφανώς γι' αυτό η αλλαγή ονόματος) αλλά από την άλλη κατάλαβες και πόση αξία έχουν αυτά που λέγονται στο Noiz ώστε να μην μπορείς να τα αποχωριστείς...

Το να μπεις με άλλο nickname για να κάνεις μια καινούρια αρχή (λέγοντας όμως ότι π.χ. είμαι ο παλιός τάδε) είναι κατανοητό. Αλλά το να δουλεύεις κόσμο που δεν έχει την όρεξη να κάθεται να ξεψαχνίζει ποιός είναι ποιός, είναι ένα γενναίο παράδειγμα keyboard bravery.

Αυτά για να ξέρουμε ποιός είναι κύριος και ποιός όχι...

Και με την ευκαιρία, εσύ ποιός παλιός είσαι φίλε μου;

Yes it is!!!

Και με την ευκαιρία' date=' εσύ ποιός παλιός είσαι φίλε μου;[/quote']

Αυτό και εγώ ήθελα να το ρωτήσω. :D :D

You are wrong f**ked and overatted...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου