Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν την ξέρατε, αλλά εγώ ενθουσιάστηκα. ;D http://www.ebay.com/itm/CASIO-EG-5-Cassette-Tape-Travel-Compact-Jam-Guitar-Made-In-Japan-Used-/121866731302?hash=item1c5fd2bf26:g:2I4AAOSwLN5WkHoQ Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν την ξέρατε, αλλά εγώ ενθουσιάστηκα. ;DΝα ψαξεις το μοντελο με την ενσωματωμενη μπομπινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Να ψαξεις το μοντελο με την ενσωματωμενη μπομπινα... ;D Καλά αν υπήρχε τέτοιο, το χα πάρει. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Το ξερω, γι αυτο σου ειπα να ψαξεις γι αυτο. Που ξερεις? Οι Ιαπωνες ειναι περιεργοι, μπορει οντως να εχουν βγαλει ενα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση