fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 περαν της ερασιτεχνικης ενασχολησης με την μουσικη τα αλλα δυο αγαπημενα μου χομπυ ειναι η φωτογραφια, το τεννις και το windsurf.......(δεν αναφερω το κολλημα με το ιντερνετ γιατι αυτο ε ειναι κοινος τοπος.....:D :D :D ) Δεν ξερω γιατι ομως....αλλα απο τοτε που εφτασα στην καταραμενη την Αθηνα εχασα την ορεξη και για το ενα και για το αλλο.......δεν εχω διαθεση για περπατημα με τη φωτογραφικη στον ωμο (να περπατησω που????) ενω ο Σχοινιας ειναι σαν τις παραλιες που δειχνει το star.....ο ενας πανω στον αλλο....... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 δεν εχω διαθεση για περπατημα με τη φωτογραφικη στον ωμο (να περπατησω που????) ενω ο Σχοινιας ειναι σαν τις παραλιες που δειχνει το star.....ο ενας πανω στον αλλο....... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ¶ρα πάρε την ψηφιακή και άρχισε ;) Θα χαρεί κι ο Antouan :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση