NemOOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Επισης τωρα τελευταια εχω φαει και ενα ασχημο κολλημα με την αρχιτεκτονικη ... Ασε....Σε όσες περισσότερες χώρες πηγαίνω τόσο καταλαβαίνω την ομορφιά της αρχιτεκτονικής.... Πήγα αγγλία πρωτοχρονιά....(όπως σας είχα πεί και στο αντίστοιχο thread ) και έπαθα την πλάκα μου.... Ελπίζω το πάσχα να ξαναπάω.... :) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Περα απο εξοδους με φιλους και κινηματογραφο το παρακατω παιχνιδακι ειναι το κυριο hobby μου περα απο την μουσικη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Έχει τύχει να πετάξω ένα στο αεροδρομιο της ελευσινας...στον παλιό αεροδιάδρομο και πρέπει να ομολογήσω ότι έιναι ΠΟΛΥΥΥΥΥ δύσκολο..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mindconspiracy Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 motocross, bmx, raketes και ps2. Πιστεύω είναι αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Περα απο εξοδους με φιλους και κινηματογραφο το παρακατω παιχνιδακι ειναι το κυριο hobby μου περα απο την μουσικη! Ω, το λατρεύω! Ασχολείται φανατικά ο πατέρας και πάω και εγώ από κοντά :D Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2007 βασικα καθε μερα τρωω μαζι με τις μετακινησεις απο σπιτι στην πισινα και στο γυμναστηριο γυρω στις 6 ωρες..αθλητης του..water polo βλεπετε... :lol: :lol: μοναδικες μερες που δεν το κανω αυτο ειναι το σαββατοκυριακο... τωρα εκτος απο αυτο που στην ουσια μου τρωει ολη την μερα αφου το μεσημερι που δεν εχω προπονηση συνηθως ειμαι λιωμα και κοιμαμαι τα hobby ειναι:να ακουω μουσικη,ταινίες λιγο στον κινηματογράφο πολύ στο σπίτι,σερφαρισμα στο διαδυκτιο και χασιμο ωρων με την..γυναικα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PCMAN Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Εκανα και κατι φεγγάρια Αερο-προσκοπος :lol: Μπαλσα - ανεμοππτερα ... και κατασκευη . Προσπαθησα να φτιαξω και ενα τηλεκατευθυνομενο. Ενα Cheroky, εκανα το σκελετο, αλλα κολησα στα εξοδα του τηλεχειρισμου... πριν εικοση χρονια δηλαδη .. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2007 Εκανα και κατι φεγγάρια Αερο-προσκοπος :lol: Μπαλσα - ανεμοππτερα ... και κατασκευη . Προσπαθησα να φτιαξω και ενα τηλεκατευθυνομενο. Ενα Cheroky' date=' εκανα το σκελετο, αλλα κολησα στα εξοδα του τηλεχειρισμου... πριν εικοση χρονια δηλαδη .. :)[/quote'] Εννοείς στην τηλεκατεύθυνση; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Αφού σήμερα επέστρεψα στην δουλειά μετά από άδεια.....και εννοείται πως το μυαλό μου είναι ακόμα σε άδεια...απαντώ Φωτογραφία (πριν από δυο μήνες πήρα την καινούρια μου EOS 30D) Τρέξιμο Γυμναστική-βάρη (απλά πράγματα στο σπίτι φυσικά γιατί απεχθάνομαι τα γυμναστήρια) Ποδηλατάκι (Mountain) Videogames (φανατικός playstationακιας αλλά πριν από λίγους μήνες το γύρισα σε X360) Φυσικό και επόμενο με τόσες ασχολίες για τον λίγο ελεύθερο χρόνο να είμαι μέτριος παντού......και κυρίως στην κιθάρα χαχαχαχα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Πέραν της μουσικής (είτε παίζοτας είτε ακούγοντας) κανά βιβλιαράκι, μπόλικο κινηματογράφο, κανα παιχνιδάκι pc, και καθώς παίζω μπάλα από 6-7 χρονών καμμιά μπαλίτσα που και που. ¶σχετο, παίζει κανείς πιγκ - πογκ; http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση