Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι τα χόμπυ σας?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω απολαμβανω το τρεξιμο και συνηθως τρεχω αρκετα χιλιομετρα καθε εβδομαδα. Εχω και ενα εξοχικο στο βουνο και πολυ συχνα τρεχω μεσα στο δασος που ειναι καταπληκτικη εμπειρια.

Τον υπολοιπο ελευθερο χρονο μου τον μοιραζω αναμεσα σε βαρη, kick boxing, ταινιες, internet, μουσικη, συναυλιες...

Ένα στουντιάκι στην Οίτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Λοιπόν, εκτός από το να λιώνω με το μπάσο μου και το γκρουπ, μοτοσικλετισμός (φανατίλα μιλάμε...), μοντελισμός, περιοδικά, ιντερνετ, βόλτες με τον σκύλο μου (και να ασχολούμαι μαζί του γενικότερα) και άλλα....

Βass is a state of mind...

Χμμμμμ .. δύσκολη η απάντηση .

Δέκα χρόνια κυνηγούσα να μαθαίνω τα πάντα για ότι έχει σχέση με τους Υπολογιστές και την INTEL - ΑΒΙΤ - ASUS - 3DFX - A3D - PROMISE - Western Digital - Και Περι Κορυφαίας αερόψυξης υπολογιστών.

Και κατασκευή προσωπικών πατεντών πάνω σε αυτό .

Και windows 98 - 2000Pro , επειδή επρεπε να ξέρω τα πάντα για να λύνω προβλήματα άλλων.

Look this .. http://www.geocities.com/teranova52/

Έπειτα αγόρασα μια Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ξετρελάθηκα τόσο , που έμαθα σχεδόν τα πάντα περί φωτογράφησις - Photoshop και εκτυπώσεις, και έφτασα σε φοβερό επίπεδο γνώσεις, ας είμαι καλά, που τα Αμερικάνικα τα διαβάζω σαν να ήταν Ελληνικά.

Μετα από τρία χρόνια , μου πέρασε κάπως το μικρόβιο, και τώρα αφήνω μακρύ μαλλί , δηλαδή χαίτη , για να γίνω μουσικό ταλέντο .

Μουσικός χωρίς μακρύ μαλλί δεν γινεσε .... :lol: :lol: :lol:

Τώρα δεν ξέρω, τι γνώμη έχει ο διευθυντής μου για το θέμα, αλλά θα τον αφήσω να αναρωτιέται . :twisted:

.

Μουσικός χωρίς μακρύ μαλλί δεν γινεσε .... :lol: :lol: :lol:

.

μπούχου :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

έχω κοντό μαλλί :cry: :cry: :cry: :cry:

είχα δοκιμάσει να το αφήσω πριν 2 χρόνια αλλά το κοψα

Έχω παθολογική σχέση με τους υπολογιστές (ξενέρωτο αλλά είναι η αλήθεια) και συγκεκριμένα ασχολούμαι με δίκτυα, web development, προγραμματισμό και ατελείωτο λιώσιμο στο σερφάρισμα! 8)

Επίσης, παρακολουθώ ταινίες (όταν προφταίνω), γυμνάζομαι τακτικότατα, βολτάρω με την παρέα μου και προσπαθώ να δουλέψω το ρημάδι το Photoshop αλλά μάταια...

Και οι γυναίκες είναι ωραίο θέμα ενασχόλησης αλλά ελπίζω ο νέος έτος να μας πάει καλύτερα από τον απερχόμενο επί του θέματος! :?

Yes it is!!!

Μουσικη, γραφιστικη

eduro στην παρνηθα-κατσιμιδι, συννδιαζοντας και το ψονιο του φοτωγραφου http://www.antonypath.com/fotos.htm (αν και πηρα τρανσαλπ τωρα)

λιγο γυμναστηριο λιγο με την γυναικα, αντε καμια ταινια καμια εκδρομη,

ξεκινησα να μαζευω blues βινυλια

αααα !! και snowboard

Αυτα..Δοξα το "θεο" καλα να 'μαστε !!!!

Αντε και καλη χρονια !!!!

Μουσικη' date=' γραφιστικη

eduro στην παρνηθα-κατσιμιδι, συννδιαζοντας και το ψονιο του φοτωγραφου http://www.antonypath.com/fotos.htm (αν και πηρα τρανσαλπ τωρα)

λιγο γυμναστηριο λιγο με την γυναικα, αντε καμια ταινια καμια εκδρομη,

ξεκινησα να μαζευω blues βινυλια

αααα !! και snowboard

Αυτα..Δοξα το "θεο" καλα να 'μαστε !!!!

Αντε και καλη χρονια !!!![/quote']

Ωραίος μπράβο :wink: :wink: :wink: Δε μου λες τι μηχανή έχεις; :roll:

Βass is a state of mind...

Σινεμα,σινεμα και σινεμα...(οχι δεν ειμαι καθολου κολλημενος) :lol:

Επισης τωρα τελευταια εχω φαει και ενα ασχημο κολλημα με την αρχιτεκτονικη ... :lol:

Τελος με μιλιταριστικη ακριβεια & προσηλωση :lol: συνεχιζω να γυμναζομαι καθημερινα (παρα τα παραπανησια 10 κιλα που εχω παρει απο τοτε που εκοψα το ρημαδι το τσιγαρο...) :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου