SamTheRipper Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Ποια είναι τα χόμπυ σας,εκτός της μουσικής βέβαια?? Αφού το άρχισα εγώ ας απαντήσω κιόλας! Λοιπόν,μπάσκετ,ποδήλατο(mountain και road) και παίζω σα τρελός Battlefield και Guild Wars!!! By the way, ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλό ερώτημα... Λοιπόν... Βασικά δεν έχω άλλα hobbies εκτός από μουσική. Κουφό, τώρα που το σκέφτομαι. Βαριέμαι θανάσιμα τα pc games, ταινίες μου αρέσουν αλλά δεν πολυασχολούμαι, βιβλία διαβάζω αρκετά... Η φυσική με ενδιαφέρει :) αλλά κατά κύριο λόγο ασχολούμαι με μουσική τις ελεύθερες ώρες μου, αφού δεν την έχω ως πλήρη απασχόληση δυστυχώς. Και φυσικά βόλτες, κυρίως τα βράδια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 skate,bla bla,να ακουω καινουρια τραγουδια καθε ειδους,και οτι γενικα μου κατσει (δεν ξερω... :? ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Υπολογιστές γενικότερα,Pc games(ξέρω τι δώρο θα κάνω στον Menelao τα επόμενα Χριστούγεννα :lol: :lol: )μηχανοκίνητος αθλητισμός,σινεμά. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Οτιδήποτε έχει να κάνει με μηχανοκίνητα ( σε όλους τους τομείς ), ντοκυμαντέρ, γιαπωνέζικα ( από γλώσσα ως ταινίες, anime, manga κ.α. ) και horror games. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Σινεμά, βιβλιοφαγία (αν και δεν προλαβαίνω να διαβάζω όσο θα ήθελα), ταξίδια.. Ο μεγάλος μου έρωτας είναι η αυτοκίνηση, σε οποιαδήποτε μορφή. Είναι ακριβό σπορ όμως, και δεν με παίρνει να επενδύω πολλά (ακόμη). :( Ειδικά μετά την επίσκεψη στην πίστα των Σερρών μπήκε μικρόβιο... Μεγάλο όνειρο να γυρίσω την Ευρώπη με αυτοκίνητο! 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Αλλα χόμπι..... Γυμναστική με βάρη - jogging - gaming σε pc ( ...αυτην την περίοδο battlefield2 και special forces - generals zero hour - mame32) και σε ps2 (tourist trophy - gt4- tekken 5 - wrc4) Ταινίες λιγο στον κινηματογράφο πολύ στο σπίτι Βολτες για καφέ με μηχανή και αυτοκίνητο Internet μόνο στα noiz.gr / adsl.gr/ e-pcmag.gr/ korgforums.com Διαδυκτιακή επικοινωνία με messenger και skype με πολλούς φίλους και φίλες/ Γενικα εχω πρόγραμμα όλη την εβδομάδα περαν της δουλειάς που περιλαμβάνει τα ανωτέρω σε καθημερινή βαση απο λίγο. Απλά θα ήθελα η μέρα να εχει περισσότερες ώρες να τα απολαμβάνω περισσότερο μαζί , γιατι δεν μου φτάνει, γιατι η μόνη παραφωνία είναι οτι πρέπει να δουλευω όπως όλος ο κόσμος.. Επίσης αν κανένας απο εσάς πραγματοποιεί επιθυμίες θα του ευχόμουν να μην χρειάζεται να δουλευω καθόλου και να κάνω μόνο αυτά, μέχρι να πεθάλω, κοινώς να μου δώσει 10.000.000 ευρώ, τοσα μου φτάνουν . δεν είμαι και πλεονέκτης :lol: Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Επίσης αν κανένας απο εσάς πραγματοποιεί επιθυμίες θα του ευχόμουν να μην χρειάζεται να δουλευω καθόλου και να κάνω μόνο αυτά' date=' μέχρι να πεθάλω, κοινώς να μου δώσει 10.000.000 ευρώ, τοσα μου φτάνουν . δεν είμαι και πλεονέκτης :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: Αλλά πολύ ολιγαρκής ρε παιδάκι μου! :mrgreen: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Δηλαδη τι αλλο χρειαζεται εκτος απο μουσικη?... :lol: Ε,λιγο iss pro :mrgreen: ,βιβλια,αρκετα θριλλερ και σοβαρες ταινιες (δηλαδη ΟΧΙ hollywood!),γυναικες,ξενυχτια,φοιτητιλικι,καφεδες... 8) 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Janick, περιμένω :) Δέχομαι και φέτος για την πρωτοχρονιά, για να μην περιμένεις :) Πλάκα πλάκα, ξέχασα να σας πω ότι κι εγώ βλέπω ΠΟΛΥ ντοκιμαντέρ, κυρίως με wildlife, όχι τόσο τα "επιστημονικά". Αυτά προτιμώ να τα διαβάζω :) Επίσης, έχω μεγάλη ψύχωση με τις βόλτες με αυτοκίνητο, είτε με παρέα είτε μόνος. Πραγματικά είναι κάτι που λατρεύω, και το κάνω πολύ συχνά, σχεδόν κάθε μέρα - με αποτέλεσμα να είμαι ο καλύτερος φίλος του βενζινοπώλη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση