Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ωραιος, το απολαυσα. και κάπου να βάλεις και κανα false harmonic 8)... Με false harmonic εννοεις να παιξεις harmonic στην τυχη και οπου βγει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Με false harmonic εννοεις να παιξεις harmonic στην τυχη και οπου βγει?? Ετσι παιζεις εσυ μαλλον, στην τυχη και οτι να ναι. Σοβαρεψου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Ρε μην κάνετε πολεμικά τα threads χωρίς λόγο. Πολύ ωραίο το κομμάτι Φέντερ, εξαιρετικό touch. :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο, πολύ καλο μου άρεσε τα μάλα! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο σου που προσπαθησες να παιξεις κατι απο Roy!!! το αποτελεσμα ειναι φοβερο!!!! :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Μου άρεσε κι εμένα πολύ, και το παίξιμο και ο ήχος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 ωραιος φιλε θα συμφωνησω με ez για τον ήχο που είναι ελαφρώς clean cut...αλλα απο παιξιμο,vibrato,bend στυλ ολα μεσα..!!! 8) υ.γ.πως ηχογραφησες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Tele>compressor>ocd/boss bd2> delay (eventide timefactor)> deluxe reverb ii>senheiser 606> mackie onyx satellite. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Thanks Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Ωραιότατο!!! Σίγουρα μόνο ο Roy έπαιζε ...σαν τον Roy, αλλά είμαι βέβαιος οτι θα τον έκανες περήφανο! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση