fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Eνα γρηγορο take στο hot cha του Roy Buchanan: Η ηχογραφηση εχει πολλα flaws αλλα ημουν too lazy to bother :-) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Τον εχεις τον Buchanan,που δεν το λες κι ευκολο. Μεγα μπραβο,κουφετο ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Από τα καλύτερα που έχουν ακουστεί εν τω Noiz. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Super. Kαι ωραιο τονο η κιθαρα σου. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Το εχεις ανετα (και δεν ειναι και λιγο πραμα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Respect για την επιλογή και την προσήλωση σου 8). Γενικά απο vibrato/bends είσαι πολύ στο ύφος του original, μπράβο σου. Νομίζω όμως πως ο ήχος σου είναι ελαφρώς clean cut ( :-\) για το στυλ του Β και 2-3 πραγματάκια θα σε έφερναν κοντύτερα στον στόχο σου. Εναλλαγή ηχοχρωμάτων μέσω χρήσης (πιό έντονο χαρακτήρα στην κλίμακα μπάσα>πρίμα) διαφορετικών μαγνητών ανα περίπτωση, μεγαλύτερη έμφαση σε πιό unexpected φρασεολογία (όχι τόσο μελωδικές και "συμμετρικές" φράσεις) και κάπου να βάλεις και κανα false harmonic 8)... Συγχαρητήρια. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 δεν έχω την γνώση να το αντιμετωπίσω κριτικά ως tribute, αλλά αυτό που φτάνει στα αυτιά μου ως απλού ακροατή είναι πραγματικά άψογο παικτικά, οπότε και το απολαμβάνω όσο κι αν το άκουγα από τον ίδιο... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Πολύ καλός και μάγκας και μπιουκάνας - και οι μπαντίτος ωραίοι... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 μεγαλύτερη έμφαση σε πιό unexpected φρασεολογία (όχι τόσο μελωδικές και "συμμετρικές" φράσεις) και κάπου να βάλεις και κανα false harmonic 8)... Συγχαρητήρια. Aυτο ηταν ανεκαθεν, τα τελευταια πολλα χρονια, το παικτικο προβλημα μου το οποιο ο εμπειρος ακροατης το ακουσε ευκολα. Εχω μεγαλη ανασφαλεια να "βγω" απο τη σιγουρια της κλιμακας. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Κι εμένα μου άρεσε πολύ αν και δεν είμαι του είδους. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση