ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα σε ολους ,αυτο ειναι το πρωτο μου θρεντ αν και παρακολουθω το φορουμ αρκετα καιρο,μην πω και χρονια. Εχω μια strat και σκεφτομαι να αλαξω τελικα τους μαγνητες γιατι βλεπω οτι οι συγκεκριμενοι ,εχω ενα vintage σετακι απο GFS,ναι μεν ειναι καλοι μαγνητες για τα λεφτα τους αλλα μου λειπουν τα μπασα ,δεν κοβουν ουτε στις προβες καλα ,αν και δεν ηχογραφουμε με τα καλυτερα μεσα ουτε στα λαιβ.Γενικα θελω να κλεισω με αυτο το οργανο να βαλω κατι και να μεινει εκει ,οσο αυτο βεβαια ειναι δυνατο. Εχω βεβαια καποια ιδεα που να κινηθω,ηθελα να παω για silver πχ ,αλλα το bugdet ειναι πολυ ,θελω κατι καλο γυρω στα 100,120 ευρω οσο κανουν δηλ και οι custom της fender στο ebay ,αλλα πριν κανω την κινηση θελω μια τελευταια γνωμη. Γενικα θελω vintage oriented μαγνητες . Αυτα και ευχαριστω! Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Αν σε ενδιαφερουν αποκλειστικα τα μπασα, οι fender cs69 αλλα και οι cs54 εχουν τονους μπασων. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 tonerider ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 tonerider ;) +1000...φτηνή και αξιόπιστη λύση!!!! http://www.fuzzville.gr/30--stratocaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 αλλα μου λειπουν τα μπασα σηκωσε τους πιο ψηλα Γενικα θελω vintage oriented μαγνητες εισαι σιγουρος?γιατι πολλα μπασα και vintage oriented μαγνητες ειναι σχημα οξυμωρο δεν κοβουν ουτε στις προβες καλα με τα ΜΠΑΣΑ θα κοψουνε? Eισαι σιγουρος οτι το προβλημα σου ειναι οι μαγνητες και οχι ο ενισχυτης και οι ρυθμισεις σου? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Αν σε ενδιαφερουν αποκλειστικα τα μπασα, οι fender cs69 αλλα και οι cs54 εχουν τονους μπασων. Ναι εκει κυριως δεν τους ακουω ,στα μεσαια και τα πριμα δεν εχω θεμα.Εχεις δικιο πηγαινα για τους 54 και ακομα αυτους εχω στο μυαλο μου. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 tonerider ;) Ναι συνφωνω αξιοπιστοιοπως εχω ακουσει απλα δεν ηθελα απο κινεζια να παω παλι σε κινεζια ,χωρις αυτο να σημαινει οτι απαξιωνω τπτ ,εχω πολυ κινεζια στο ριγκ μου γενικα ,αλλα εχω θεματα ,επομενως ηθελα κατι πιο οριτζιναλ. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 σηκωσε τους πιο ψηλα εισαι σιγουρος?γιατι πολλα μπασα και vintage oriented μαγνητες ειναι σχημα οξυμωρο με τα ΜΠΑΣΑ θα κοψουνε? Eισαι σιγουρος οτι το προβλημα σου ειναι οι μαγνητες και οχι ο ενισχυτης και οι ρυθμισεις σου? Θα τους σηκωσω ,οντως θα τους δωσω ακομα μια ευκαιρια ,νταξει οταν λεω μπασα στα νορμαλ πλαισια .Οσο για αν κοβουνε ,οταν ξεκινας ενα σολο απο μπασα μι και μεχρι να φτασεις σε σηκωμα σε σολ δεν διακρινεις τις μπασες σου ή οταν παιζεις πενα δαχτυλα και ακους παλι μονο τις ψιλες ,ε ναι εκει θελω σωμα ,ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω .Αλλα θα σε ακουσω και θα τους σηκωσω μιας και παρακολουθω οτι το χεις γενικα.Ουτως ή αλλως ομως καποια στιγμη θα φυγουν. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Ένα σετ όπως οι cs 54 θα σε καλύψουν στο θέμα των χαμηλών συχνοτήτων. Βέβαια αυτό που αναφέρεις περί προβών και ότι η κιθάρα δεν έχει παρουσία, δεν είναι θέμα μαγνητών αλλά ρυθμίσεων του ενισχυτή όπως σου είπε κι ο Sf. Ειδικά αν ο ντράμερ σου έχει βαρύ χέρι, μην περιμένεις τη σωτηρία από κανένα σετ μαγνητών. Δώσε μεσαία από τον ενισχυτή. Πολλά. Είναι η συχνοτική περιοχή που βρίσκει χώρο η στρατ και ειδικά σε μπάντες που κοπανάνε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Tους σηκωσα και οντως ειδα διαφορα μεγαλη στο σωμα της κιθαρας ,Το θεμα μου ειναι ομως αφου σε τετοια σετ η φεντερ δινει στανταρ αποστασεις μεταξυ μαγνητων και χορδων και απο οτι βλεπω ειναι και σχετικα κοντα στο πιακαρντ του οργανου πως τωρα οι μαγνητες δινουν περισοτερα αρκετα πιο ψηλα.Φοβομουν βεβαια μην φαλτσαρει και στις τελευταις νοτες ,αλλα και με το κουρδηστηρι που τις τσεκαρα ειναι καρφι.Αρα να υποθεσω οτι τα στανταρ τις φεντερ στο σετ απ απευθυνεται σε δικους της μαγνητες. Τελος παντων θα δω πως ειναι στην επομενη προβα.Παντως στο σπιτι στον φεντερ μια χαρα σωμα πηρε το οργανο. Δυστηχως στα στουντιο και ειδικα εκει που παμε οι ενισχυτες δεν ειναι και τπτ ιδιαιτερο επομενως οτι και να κανω τον ηχο που εχω στο μυαλο δεν μπορω να τον εχω εκει. ΟΠως και ναχει θα τους δωσω μια ευκαιρια ακομα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες καιισως αργοτερα βαλω και κατι πιο μπουτικατο. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση