Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Στο "α" η στο "ι" ο τονος? ;D ;D ;D ;D ;D όπου και να το βάλεις τό ίδιο είναι το νόημα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 ;D ;D ;D όπου και να το βάλεις τό ίδιο είναι το νόημα Σικε η ερωτηση,ηξερα οτι θα απαντησεις κατι τετοιο. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Σικε η ερωτηση,ηξερα οτι θα απαντησεις κατι τετοιο. ;D ;D ;D ;D Πάλι τρολαρεις.. :P ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Πάλι τρολαρεις.. :P ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω του hotel california.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 όπως προείπαν, νομίζω και εγώ πως το Hotel California είναι ο ορισμός του εμπνευσμένου solo, όχι λόγω τεχνικής δυσκολίας, αλλά επειδή νομίζω πως είναι το ένα solo που μπορούν να τραγουδήσουν οι πάντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν ηταν ζητουμενο να εμπεριεχει διαφορετικες τεχνικες κτλ θα λεγα Bohemian Rhapsody hands down :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Aυτο το σολο ,εχει για μενα και δομη και δυναμικη και μου φαινεται πολυ δουλεμενο.Παντα εχω την αισθηση απο το υφος και την τεχνοτροπια οτι παιζει ο IOMMY απο Sabbath αν και τοτε μαλλον δεν επαιζε στους ΤΑΛ. Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Ξερετε ποιο σολο μαμαει νοτα προς νοτα και δεν το λεει και κανενας πουθενα? (αδικια) Και ολο το κομματι γενικα μαμει. Απο 3.38 εως 6.15 (μικρουλι ε?) Απο που το πιανει και που το φτανει. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση