otto## Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Που να σου πω την άποψη μου για Dire Straights , Pink Floyd και DP, θα μου κόψεις την "καλημέρα" ;D ;D ;D ;D ;D Aς σταματήσει εδώ αυτός ο παραλογισμός, σε παρακαλώ. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Aς σταματήσει εδώ αυτός ο παραλογισμός, σε παρακαλώ. ;D ;D ;D Fair enough ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Που να σου πω την άποψη μου για Dire Straights , Pink Floyd και DP, θα μου κόψεις την "καλημέρα" ;D ;D ;D ;D ;D σε προκαλω!!! κατσε να φερω ποπ κορν Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 σε προκαλω!!! κατσε να φερω ποπ κορν Νομίζω ότι είναι γνωστές οι θέσεις μου. Δεν τους ακούω. Αν και τους έχω (σε κασσετες/δισκους/ cd) ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Ξερετε τι θελω να μου πειτε; :o Υπάρχει καποιος εδω μέσα (και φυσικά λόγω ηλικίας :P ) που θυμάται τον εαυτο του όταν πρωτοακουσε που κυκλοφόρησε το Highway Star; Εγω που μεγάλωσα με deep purple και Pink Floyd στο σπιτι βαζοντας δισκους ο πατερας μου, δεν θυμαμαι πότε πρωτοακουσα τετοια ασματα!!!! Απλα θελω να μου πειτε τις πρωτες σας εντυπώσεις της στιγμης ;) (για οσους θυμούνται) Ναι εντυπωσιακα ολα. Και μετα κοβαμε χερια οταν βγηκαν κατι Van halen, malmsteen, satriani, vai κλπ. Μεχρι που τα επαιξα ολα αυτα ακριβως και ειπα δεν καθομαι να παιξω ακριβως και κανενα hendrix, που τα ειχα παραπεταμενα ως οχι τοσο εντυπωσιακα (σε στυλ "ΟΚ μωρε, οποτε τα θελησω, τσακ μπαμ τα περναω"). Και τοτε καταλαβα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JohnnyTheElf Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Δεν ξέρω αν πληρεί τις προϋποθέσεις αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ ;D PS: 19 χρονών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Ναι εντυπωσιακα ολα. Και μετα κοβαμε χερια οταν βγηκαν κατι Van halen, malmsteen, satriani, vai κλπ. Μεχρι που τα επαιξα ολα αυτα ακριβως και ειπα δεν καθομαι να παιξω ακριβως και κανενα hendrix, που τα ειχα παραπεταμενα ως οχι τοσο εντυπωσιακα (σε στυλ "ΟΚ μωρε, οποτε τα θελησω, τσακ μπαμ τα περναω"). Και τοτε καταλαβα. AFTO! +Beck When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 AFTO! +Beck Μεσα, αλλα αν θυμασαι, εχω ανεβασει και beck. Μονο Hendrix δεν ανεβαζω. Γινεσαι ανετα ρεζιλι των σκυλιωνε. ;D Μιλαμε ομως για "εμπνευσμενα" και οχι απαραιτητα και δυσκολα. Νομιζω του hotel california, του sweet home alabama, και του shine on you, ειναι καποια απο αυτα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 ενα σχεδον τυχαιο straits https://www.youtube.com/watch?v=Lz1TlJGLzqs kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2016 Αυτό εδώ το solo έκανε δεκάδες (τουλάχιστον) χιλιάδες πιτσιρικάδες να πιάσουν μια κιθάρα. Ο ορισμός του "εμπνευσμένου", αφού μιλάμε για τέτοια. Κάτι το οποίο δεν μπορεί να ειπωθεί για την δουλειά κιθαριστών που έχουν ήδη αναφερθεί (και καλά σαν "ψαγμένες" επιλογές... ). Και αυτό εδώ έκανε χιλιάδες ανθρώπους που ήδη έπαιζαν κιθάρα να προσπαθήσουν να το "βγάλουν". Από το μυαλό τους, όμως, με τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση