Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 ... οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ' date='εχουν παγιο κοστος εκτελωνισμου 6 ευρω και μολις σου φερουν το δεμα πληρωνεις και τους δασμους,αν υπαρχουν (η διασαφηση σου ερχεται μια μερα πριν για να ξερεις τι πρεπει να πληρωσεις)[/quote'] Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψη μου και θα το δοκιμάσω. Παρεπιπτόντως, (έτσι, για να κάνω και ένα πολιτικό αστείο στο ιδιο πνέυμα με τον menelaos) μάλλον στις ταχυμεταφορές έχουν τους συμβασιούχους των ΕΛΤΑ. Μόλις τους μονιμοποιήσουν, τους πάνε με μετάθεση στο τελωνείο Πειραιά για να ξυστούν με την ησυχία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Οι ταχυμεταφορες ειναι 100% ιδιωτικη εταιρεια,εξ ου και η διαφορα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Aκόμη περιμένω από 1/11 http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
afiltroi Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 18/10/2006................... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 To πακέτο από τα τέλη Οκτώβρη δεν έχει φτάσει ακόμα... αυτό που έστειλαν ως αντικατάσταση όμως, στις αρχές Δεκέμβρη έφτασε σε μερικές μέρες (7-10 αν θυμάμαι καλά) Από Stewmac, air parcel post. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ακομα 10 ατομα αν μαζευτουμε ειμαστε αρκετοι για την πορεια :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 παιδια ακομα 10 ατομα αν μαζευτουμε ειμαστε αρκετοι για την πορεια :twisted: Εγω πάντως ψιλοφοβάμαι τις πορείες γιατί πολλές ζαρντινιέρες βρε παιδί μου..... ¶σε καλύτερα χρονιάρες μέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πάντως ψιλοφοβάμαι τις πορείες γιατί πολλές ζαρντινιέρες βρε παιδί μου..... ¶σε καλύτερα χρονιάρες μέρες... Ναι, αλλά αν δεν τις πειράξεις... ;) Το National Geographic έλεγε σε ένα ντοκιμαντές ότι είναι σαν τις σμέρνες. Είναι τρομακτικές στην όψη αλλά αν δεν τις πειράξεις δε σε πειράζουν. Ο κύπριος την πείραξε άκουσα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Εγω πάντως ψιλοφοβάμαι τις πορείες γιατί πολλές ζαρντινιέρες βρε παιδί μου..... ¶σε καλύτερα χρονιάρες μέρες... Ναι' date=' αλλά αν δεν τις πειράξεις... ;) Το National Geographic έλεγε σε ένα ντοκιμαντές ότι είναι σαν τις σμέρνες. Είναι τρομακτικές στην όψη αλλά αν δεν τις πειράξεις δε σε πειράζουν. Ο κύπριος την πείραξε άκουσα :lol: :lol:[/quote'] Πάντως καλό είναι αν βλέπεις μία ζαρντινιέρα που σου φαίνεται ύποπτη να το αναφέρεις αμέσως στην αστυνομία. Οι ζαρντινιέρες μπορεί να είναι κυκλοθυμικές. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Πάντως καλό είναι αν βλέπεις μία ζαρντινιέρα που σου φαίνεται ύποπτη να το αναφέρεις αμέσως στην αστυνομία. Οι ζαρντινιέρες μπορεί να είναι κυκλοθυμικές. :lol: ΣΟΒΑΡΑ?!?!?!?!? Κλασικά! Κλασικές μαλ%$#ίες του National Geographic!!! Μια ζωή λένε τη μισή αλήθεια!!!! Έτσι την πάτησα και τότε που πήγα να χαϊδέψω το λευκό καρχαρία :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση