maze Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια?τι γινεται?ελεος!!! πηρε κανεις το δεμα του απο αμερικη?εγω γνωριζω οτι εχει ερθει ελλαδα εδω και 2 μηνες,αλα περα απο αυτο τιποτα..το βλεπω να το παιρνω σαπιο στο τελος :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mij Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 ρε παιδια?τι γινεται?ελεος!!! πηρε κανεις το δεμα του απο αμερικη?εγω γνωριζω οτι εχει ερθει ελλαδα εδω και 2 μηνες' date='αλα περα απο αυτο τιποτα..το βλεπω να το παιρνω σαπιο στο τελος :cry:[/quote'] Από 10/10 περιμένω πεταλιέρα από USA και ακόμα τίποτα...Έφυγε 12/10 απο το tracking που έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 απο 29/9 εχει ερθει το δεμα μου στο μπ....ε....τελωνειο ΕΛΤΑ Πειραια,εννοειται οτι οσο το εχεις δει εσυ αλλο τοσο το εχω δει και εγω... :twisted: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 απο οτι βλεπω και τα τηλεοπτικα καναλια δεν ασχολουνται και πολυ με το θεμα...ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά ξεχάστε το για φέτος. Δύο συνεχόμενες φορές τα δέματά μου έκαναν 3+ μήνες στο τελωνείο. Η υπόθεση "παραγγελία από Αμερική" για μένα έχει λήξει προ πολλού. Μόνο στην περίπτωση που δεν σε πειράζει να πληρώσεις +100 Ευρώ για courier και ιδιωτικό εκτελωνιστή έχει κάποιο νόημα. Μια άλλη περίπτωση είναι να θέλεις να κάνεις εκπλήξεις στον εαυτό σου. (Μπάινεις στο ebay νύχτα kai μεθυσμένος, ψωνίζεις, πληρώνεις και μετά από 4 μήνες που το έχεις ξεχάσει και έχεις ξοφλήσει και την κάρτα , σου εμφανίζεται μία πεταλιέρα από το πουθενά.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Και ομως το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να στα στελνουν με http://www.usps.com/global/globalexpressmail.htm ΠΑΜΦΘΗΝΑ και ουτε εκτελωνιστες,ουτε καθυστερησεις και σε 3-4 μερες ειναι σπιτι σου με συνεχες tracking,απο τη στιγμη βεβαια που θα στο στειλουν με απλο air parcel post την εβαψες..... (εγω την πατησα γιατι επεσα σε καραβλαχο αμερικανο που δεν ακολουθησε τις οδηγιες μου :twisted: και το εστειλε αντι με ems με απλο air parcel....) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ παρήγγειλα αρχές Δεκέμβρη ένα μπράτσο από Αμερική και μου ήρθε σε 1 βδομάδα με USPS. Επίσης παρήγγειλα Webstrings και τις έλαβα μετά από 2 εβδομάδες. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Και ομως το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να στα στελνουν με http://www.usps.com/global/globalexpressmail.htm ΠΑΜΦΘΗΝΑ και ουτε εκτελωνιστες' date='ουτε καθυστερησεις και σε 3-4 μερες ειναι σπιτι σου με συνεχες tracking,απο τη στιγμη βεβαια που θα στο στειλουν με απλο air parcel post την εβαψες..... (εγω την πατησα γιατι επεσα σε καραβλαχο αμερικανο που δεν ακολουθησε τις οδηγιες μου :twisted: και το εστειλε αντι με ems με απλο air parcel....)[/quote'] Ποιος διαχειρίζεται τα usps δέματα όταν έρθουν στην Ελλάδα? Είναι κάποια courier ή οι ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ? Τον φόρο πώς τον πληρώνεις? (Συγνώμη αν έχουν περιγραφεί αλλού αυτά...:wink:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Πέρσι που είχα παραγγείλει κιθάρα πάντως κάνανε 3 μήνες. Και όταν πήγα εκεί πέρα οι 3 στους 4 (τώρα θα έλεγα βαριά έκφραση για το τι κάνανε, αλλά ας μην το γράψω. You get the picture anyway). Τέλος πάντων ειλικρινά δε με νοιάζουν οι γελοιότητες που λέγονται περί δημοσίου και του τι καλό που είναι, αν το τελωνείο το είχε οποιοσδήποτε ιδιώτης και μάλιστα χωρίς μονοπώλιο η κιθάρα μου θα είχε βγει σε 3 μέρες, όπως παλιά που ήταν στο αεροδρόμια τα δέματα από US. Αλλά όταν δεν κινδυνεύεις ν απολυθείς και είσαι και ΖΩΟ (γιατί μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω άτομα που δεν δουλεύουν και δέχονται να πληρώνονται από ΕΜΕΝΑ, κάνοντας μου και ζημιά μετά) τότε τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2006 Και ομως το μονο που εχεις να κανεις ειναι να ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ να στα στελνουν με http://www.usps.com/global/globalexpressmail.htm ΠΑΜΦΘΗΝΑ και ουτε εκτελωνιστες' date='ουτε καθυστερησεις και σε 3-4 μερες ειναι σπιτι σου με συνεχες tracking,απο τη στιγμη βεβαια που θα στο στειλουν με απλο air parcel post την εβαψες..... (εγω την πατησα γιατι επεσα σε καραβλαχο αμερικανο που δεν ακολουθησε τις οδηγιες μου :twisted: και το εστειλε αντι με ems με απλο air parcel....)[/quote'] Ποιος διαχειρίζεται τα usps δέματα όταν έρθουν στην Ελλάδα? Είναι κάποια courier ή οι ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ? Τον φόρο πώς τον πληρώνεις? (Συγνώμη αν έχουν περιγραφεί αλλού αυτά...:wink:) οι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ,εχουν παγιο κοστος εκτελωνισμου 6 ευρω και μολις σου φερουν το δεμα πληρωνεις και τους δασμους,αν υπαρχουν (η διασαφηση σου ερχεται μια μερα πριν για να ξερεις τι πρεπει να πληρωσεις) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση