trlschrns Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα καλη χρονια και καλα κουραγια να χουμε! Θα ηθελα τα φωτα σας για τον Vox ac15.Στο normal διακλαδωτη οταν βαζεις στο 10 το volume του normal βγαζει overdrive ηχο?Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Ναι ο ηχος θα παραμορφωσει .Στο μεταξυ εχεις σκοτωσει οποιονδηποτε βρισκεται σε ακτινα 100 μετρων απο την υπερβολικη ενταση.Δεν νομιζω να μπορεσεις ποτε να τον χρησιμοποιησεις ετσι σε οποιοδηποτε παλκο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trlschrns Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι ο ηχος θα παραμορφωσει .Στο μεταξυ εχεις σκοτωσει οποιονδηποτε βρισκεται σε ακτινα 100 μετρων απο την υπερβολικη ενταση.Δεν νομιζω να μπορεσεις ποτε να τον χρησιμοποιησεις ετσι σε οποιοδηποτε παλκο. Oκ ψαχνω κατι σε λιγα watt με πολλα πριμα και το καθαρο ή distortion να καθοριζεται απο τις δυναμικες στο δεξι χερι καθως δεν θελω να εχω πεταλι ,τουλαχιστον γι αυτο.Υπαρχει τετοιος ενισχυτης? Σε εναν fender SS blackface(40w) + gibson SG που δοκιμασα ολα τελεια ολα λαμπρα αλλα στα solos δεν μπουρουσα να βγαλω το επιθυμητο γκαζι.Μιας και μιλαμε για τον vox ac15,ειμαι σε καλο δρομο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Μιας και μιλαμε για τον vox ac15,ειμαι σε καλο δρομο? αν παρεις τον 4αρι (ειδικα τoν ΗW ) ναι και παλι βεβαια θα εισαι πολυ δυνατα ακομα και με 4 βαττ κοιτα και κανεναν Fender tweed champ στυλ γυρω στα 5 βαττ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση