ignantios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 +1000 Μεγάλη κουβέντα αυτή για την ένταση. Ακούς την πραγματικότητα των μαγνητών. ;). Ευτυχώς νόμιζα ότι το αισθανομουν μόνο εγώ!ειδικά οι 57/62 χαμηλά πολύ δεν αποδίδουν τα μέγιστα. Αλλά μόλις δυναμωσεις αλλάζουν τελείως το τοπίο! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, με προλάβατε! Τελευταία έβαλα τους tone rider city limits στην φθηνή (αλλα πραγματικά καλή) vintage icon v6 distressed και απλα η κιθαρα απογειώθηκε! Απίστευτος ήχος, τσιμπιτά μπάσα ογκώδη αλλα και καθαρά (bell like), πολυ ωραία ισορροπημένα μεσαία, και ψηλά χωρίς να ξυρίζουν! Ήταν η εναλλακτική μου για πιο φθηνούς texas special cs μετα απο συμβουλή συμφορουμιτη, και δεν το μετανιώνω με τιποτα! Νομίζω οτι μπορούν να παίξουν τα πάντα, και πιο φθηνοί σε σχέση με 57/62 ή texas special cs Ρίξε μια ματιά και σε αυτους ;) (Θα ανεβάσω σε προηγούμενο θεμα μου που είχα γράψει με τους stock wilkinson) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 tonerider city limits +10000000.....και η πλακα ειναι πως στην ελλαδα ειναι στη πιο χαμηλη τιμη απο ολη την ευρωπη....... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση