Greg000 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους.Θέλω να αλλάξω μαγνήτες στην strat μου και είμαι μεταξύ αυτών των 2.θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας μεταξύ αυτών των pickups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Τι μουσικη παιζεις? Ποσο gain χρησιμοποιεις? Τι ποσοστο του παιξιματος σου γινεται με ΚΑΘΑΡΟ ηχο? Τι ενισχυτη εχεις? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους.Θέλω να αλλάξω μαγνήτες στην strat μου και είμαι μεταξύ αυτών των 2.θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας μεταξύ αυτών των pickups. +5 για τους 62 Vs 57 ;D ;D ;D (αστειεύομαι, δεν έχω γνώμη για κανέναν) ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
torpilas Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 έχω τους 57/62!!! κορυφαίοι μαγνήτες, γεμάτος ήχος, ωραία πρίμα! Γκάζι στην 1,5. Κλασικός ήχος στα 2,4. Τον 3 δεν τον χρησιμοποιώ πολύ!!! Για τους texas δεν έχω γνώμη, δεν τους έχω χρησιμοποιήσει. Τους άλλους όμως τους προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Τα δύο σετ που αναφέρεις αποτελούν δύο άκρα. Οι μεν 57/62 είναι ίσως το πιο low output set της fender με καθαρά vintage προσανατολισμό και χωρίς hum cancelling στις ενδιάμεσες θέσεις. Οι texas special είναι high output με μάλλον μοντέρνο ήχο και hum cancelling. Επειδή δεν διευκρινίζεις σε τι στυλ ήχου προσανατολίζεσαι, εγώ θα σου προτείνω να πας σε 57/62 αν σε ενδιαφέρει κάτι κοντά σε vintage strat ηχόχρωμα. Αν πάλι θες hot μαγνήτες με γκάζι και ένταση, θα σου πρότεινα να ξεχάσεις τους TS οι οποίοι είναι μάλλον αδιάφοροι (επίσης ουδεμία σχέση έχουν με texas) και να προσανατολιστείς σε άλλο hot σετ. Έδιτ: με λίγα λόγια 57/62 vs Texas: 7-0 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Greg000 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 παίζω κυρίως blues - rock - funk.καθαρό ήχο και λίγο overdrive για πιο blues rock ήχο.Για ενισχυτή έχω έναν fender blues deluxe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 παίζω κυρίως blues - rock - funk.καθαρό ήχο και λίγο overdrive για πιο blues rock ήχο.Για ενισχυτή έχω έναν fender blues deluxe. 57/62 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 57/62 ;) Εδώ παίζω με τους 57/62 αρχικά και μετά με τους fat 50's.Πιστεύω είναι αντιπροσωπευτικό το ηχητικό δείγμα για τους 57/62.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το συγκεκριμένο σετ θέλει ένταση. Εκεί βγάζει γούστα. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Greg000 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την γνώμη σας και το βιντεάκι βοήθησε αρκετά για να πάρω μια ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2016 57/62 ;) Εδώ παίζω με τους 57/62 αρχικά και μετά με τους fat 50's.Πιστεύω είναι αντιπροσωπευτικό το ηχητικό δείγμα για τους 57/62.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το συγκεκριμένο σετ θέλει ένταση. Εκεί βγάζει γούστα. +1000 Μεγάλη κουβέντα αυτή για την ένταση. Ακούς την πραγματικότητα των μαγνητών. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση