cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Η πλειοψηφία των μουσικών προγραμμάτων (daw's, vst plugins) στις ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ενημερωμένες ενημερωμένες εκδόσεις τους δεν εχουν προβλημα με τα windows 8,1 Το ιδιο ισχυει και για το hardware και τους drivers του, οπως π.χ. των καρτών ήχου. Για να εισαι πιο σιγουρος μπορείς να τσεκαρεις για αυτα που εχεις και θελεις να χρησιμοποιήσεις στις αντίστοιχες σελιδες τους βλέποντας τα requirements τους, στα οποια συν των άλλων αναφέρεται και το λειτουργικό συστημα που υποστηρίζονται. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikoss Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 σε ευχαριστω πολυ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Έφαγε ποινή ο mousikoss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikoss Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 δεν θελω να εχει θεμα η σελιδα συγνωμη φευγει το post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά !!!! χαχαχαχαχαχ. Έλιωσα και με σένα. Καλή χρονιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 τωρα τα εσβησε ολα και φαινεται οτι μιλαω εγω για windows αυθεντικα. Τωρα ειμαι εγώ ο ενοχος. Εγω την πληρωσα χαχαχαχαχα Αντε τωρα να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 τωρα τα εσβησε ολα και φαινεται οτι μιλαω εγω για windows αυθεντικα. Τωρα ειμαι εγώ ο ενοχος. Εγω την πληρωσα χαχαχαχαχα Αντε τωρα να αποδείξεις οτι δεν εισαι ελέφαντας. Αφού τον έχω κάνει παράθεση. Η επίμαχη φράση είναι εκεί και πρέπει να δω "φως" για να τη σβήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Αφού τον έχω κάνει παράθεση. Η επίμαχη φράση είναι εκεί και πρέπει να δω "φως" για να τη σβήσω. εισαι μαρτυρας οτι ειμαι αθώος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 εισαι μαρτυρας οτι ειμαι αθώος. Πρέπει να δω "μαρούλι" και για αυτό. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mousikoss Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 εισαι αθωος...... μαρτυρας και εγω!!! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση