WrTsXxx Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Με κουραζουν τα ντραμ σολος αλλα ο αποκατω,περα απο το οτι ειναι "τερας". παιζει τοσο μουσικα που μπορω να τον ακουω σολο με τις ωρες. όμολογώ ότι δεν τον ήξερα και μου άρεσε πολύ! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Βεβαια τι να τα κανεις τα σολα οταν μπορεις να βρεις isolated drum tracks ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευκαιριας δοθεισης(Bonham),ο τεραστιος Bernard Purdie και το shuffle του. Τι ωραιος ο-τωρα πια-παππους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Roger Taylor. All time αγαπημένος. Και μόνο για το "i'm not gonna bore you, 'cause i hate long drum solos..." που λέει στην αρχή. Τrademark drumming με μικρό σόλο στο Dragon Attack Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 ματαιόδοξον, αντρικόν, διδακτικόν (που και που ξύνει και την πλάτη του άμα λάχει)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ναι δε λεω αλλα αυτος ο τυπος εδω ειναι ''creative'' solo master!!Aπιθανος οπως παντα ο Gadd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 ε αν μιλάμε για ''creative'' ας δούμε κι αυτόν τον "φτωχό πλην τίμιο" (ούτε δεύτερο τομ δεν είχε πολλές φορές ο έρμος)... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση