pericles Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Ξεκινω απο την Ελλαδα με το εκπληκτικο σολο του Ντραμερ Γιωργου Τρανταλιδη στο δισκο Ζωντανοι στο Κυτταρο το 1971.Ο Γ.Τρανταλιδης επαιζε τοτε με τους Socrates.https://www.youtube.com/watch?v=WRAaoBb-6cE Καταιγιδα ο Γιωργαρος ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Iron Butterfly -Ron Bushy !! Oταν αυτος εβγαζε αυτον τον ιδιαιτερο ηχο οι περισσοτεροι ντραμερ της εποχης ετρεχαν στους γναθοχειρουργους για επισκευη σιαγωνων. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Chicago Transit authority : I am a man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Santana :Mike Shrieve live at Woodstock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορει να λειπει ο Buddy Rich & Animal !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
loucas Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Ωραίες επιλογές Peri ! Κλασσικά σόλος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Aυτο και ειναι ιστορικο!!John Bohnam :Moby Dick 1970 Roayal Albert Hall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 δεν ειναι drum solo ,αλλα στα δικα μου αυτια ,που δεν εχω σχεση με ντραμς , ακουγεται σαν την πιο εμνευσμενη -αναγνωριστιμη αλλαγη ποια ? αυτη στο 5,30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Δεν ειμαι και ο μεγαλυτερος fan των drum solos αλλα αυτο ειναι σιγουρα το αγαπημενο μου και αυτο βεβαια ειναι κλασσικο και αξεπεραστο (force of nature o Elvin) εξαιρετικη και ολη σειρα των drummers στο Letetrman Show www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Ο Elvin Jones ηταν ισως ενας απο πιο ''μουσικους'' ντραμερς ολων των εποχων.Δεν εκανε επιδειξη ταχυτητας και rudiments αλλα οι δυναμικες του και ο ηχος του σε καθηλωναν /καθηλωνουν !!Απιστευτη μουσικαρα !!Ο αγαπημενος μου .Εχει επηρεασει πολυ κοσμο !!Μπραβο Νικο που τον θυμηθηκες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση