Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Ένας από τους πολέμιους του cd (compact disc), ο γνωστός Neil Young , υποστηρίζει σθεναρά ότι η ποιότητα ήχου των cd's είναι "φτωχή" και ιδρύει την PonoMusic, η οποία πωλεί high bit-rate και high sampling-rate μουσικά αρχεία και τον pono media player. Αυτό σαν είδηση. Το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι πως θα περίμενα, ειδικά ο Neil Young, να εξυμνεί (και λόγω ύφους/ ηλικίας/ μόδας που επανέρχεται) το βινύλιο και όχι , στην περιπτωση που θελει να εναντιωθεί στο cd ως format, να το πάει έτι περαιτέρω ΠΣιφιακά ;D ;D ;D https://en.wikipedia.org/wiki/Pono_%28digital_music_service%29 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Εγω νομιζω οτι εχεις ηδη κανει και τη ΔΙΚΗ σου κινηση στο χωρο του hi-fi...οποτε τι να περδεψει ο Νηλ.... ;D Lucky (ΛΑΚΗ) την εχεις πει την εταιρεια και λανσαρεις 100% χειροποιητο υλικο σε επαναστατικο φορματ με high resolution και αποκριση απο 0-34.876 ΗΖ Φυσικα χρησιμοποιεις 100% αναλογικο φορματ με τον καλυτερο ηχο ever για οσους δεν πιστευουνε εχω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ πειστηρια www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 για οσους δεν πιστευουνε εχω ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ πειστηρια ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haaru Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Έχει βγάλει και νέο μοντέλο για παραδοσιακή Ελληνική μουσική... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Μουσικά αρχεία για τον... Pono του άλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 24-bit 192 kHz μια χαρα μου ακουγεται :) 8) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 24-bit 192 kHz μια χαρα μου ακουγεται :) 8) :) Στα τόσα γράφω και εγώ με την m-audio. Λες να με προσλάβει; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την προσπάθεια, ως επιτέλους συμβατή με τις ταχύτητες ίντερνετ και τις χωρητικότητες των σκληρών της εποχής. Το mp3 είναι ένα άθλιο κατάλοιπο άλλων εποχών και πρέπει να σβήσει επιτέλους. Αφού πλέον μπορούμε να έχουμε ποιότητα στον ψηφιακό ήχο μας, γιατί να μην την έχουμε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haaru Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Πιο χαμηλά απο τη ποιότητα youtube που ακούω όλη τη μέρα στη δουλεια δεν έχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση