takis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια η κιθάρα μου αναπαυονταν σε μια γωνία αφού αποφασίσαμε με την γυναικα μου να κάνουμε μπαμ μπαμ δύο κορουλες… :) Τον τελευταίο μήνα άρχισα να έχω χρόνο και την ..ξαναπιασα οπότε είπα να μοιραστώ μαζί σας την πρώτη μου πρόχειρη ηχογράφηση με μερικά “τσαπίδια” (όπως τα λεω),κάποιες στιγμές αμηχανιας αλλά και με πολλά πολλα bends.. ;D bend_και_αγιος_ο_θεος2.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
torpilas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Μετά από 4 χρόνια είσαι μια χαρά! Να χαίρεσαι τις κορούλες και καλή μουσική συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Ωχ! Ο Τάκης! Καλώς τον! Να χαίρεσαι τις κόρες και χαλάλι τους, απ' ότι ακούω κάτι ψιλοθυμάσαι μπαγάσα :D :D ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Mας εσιαξες βραδυατικο,πολυ γουσταρα. Γαζωνεις κανονικα ομως. Να χαιρεσαι τις κορες και μια και στα μπλουζ δεν εχεις αναγκη-και φρασεις και εκφραστικοτητα και ηχος,τα παντα ολα-μαζευε προικα να τους δωκεις,προεχει. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 με τρεις γυναίκες στο σπίτι (αφήνω την πεθερά απόξω :) ) οι πηγές της έμπνευσης πια περισσεύουν και φαίνεται στην μπλουζιά σου... καλώς σε πάλι και να σου ζήσουν Τάκη... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Welcome back! Και να χαιρεσαι την οικογενεια! Μια χαρα σε ακουω. :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 damn yeah Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 @torpilas,@spyrosdelta,@gvour σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! 8) @earendil που εισαι ρε χαμενος..χαχα!σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα και τι επιστροφη..με ψηφιακα πραγματα(Κιθαρα στο line 6 pod hd400 και direct) οχι οπως παλια με λαμπες και ξυλα.. :D @Npap οντως με καταλαβαινεις θα γεμισω σερβιετες σιγα σιγα!η πεθερα ευτυχως μενει μακρυα χαλκιδικη και ετσι ειμαι λιγο πιο ηρεμος αφου δυστυχως δεν επεσα και στην καλυτερη! @superfunk σε ευχαριστω πολυ!αν καπου ειδα καλα εχεις και εσυ εναν παλίκαρο;;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 καπου ειδα καλα εχεις και εσυ εναν παλίκαρο;; oh yes ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2016 αυτα ειναι!! να σας ζησει!τα λεμε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση