ex-VangelisV Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Πολυ καλος, ψηνομαι κι εγω τωρα με το ΗΒ να ειναι το πρωτο μου μπασο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Δημήτρη & Βαγγέλη σας ευχαριστώ πολύ, και που μπήκατε στον κόπο να τ'ακούσετε/δείτε και να σχολιάσετε! :) Επειδή αρκετά παιδιά βλέπω ενδιαφέρθηκαν για το HB, να πω πως θα το πρότεινα μεν άνετα, δεν πετυχαίνεις εύκολα το "γλείφω την ταστιέρα" action δε. Στα περισσότερα βίντεο μάλιστα είναι αρκετά ψηλό, παρ'όλο που έχει το ατού (για μένα) του να μην έχει το κλασσικό fender radius των 9.5" αλλά 12". Και σε κιθαρίστες ίσως και να κακοφανεί. Απ'την άλλη, το'χω ξαναπεί πως τα βρίσκω σίγουρα ίσα (μην πω και καλύτερα...) με τα VM Squier, όπου κι εκείνα είχαν παρόμοια θεματάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Φρέσκο πράμα! Σπαρταράει! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Καταρχάς, συγχαρητήρια για τους Rush 8) Μιλάμε πάντως ότι έχεις μπασιστικό οργασμό αυτή την εποχή ;D Μπράβο και μπράβο στο φτηνό αλλά υπέρ τίμιο HB 8) ΥΓ: Μόλις είδα τη είδηση του θανάτου του Black, σκέφτηκα, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα χτυπήσει η καμπάνα; Μετά είδα τι έπαιξες... ;D Α πα πα πα πα πα πα... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε! Καλό, χρυσό και τιμιότατο το HB αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου ελπίζω ακόμα σε ανάσταση οικονομικών για να'μαι ειλικρινής! ;D Μωρέ λες εγώ να'μαι ο κατσικοπόδαρος; Μετά από κάθε βίντεο χάνουμε κι από έναν; :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Μωρέ λες εγώ να'μαι ο κατσικοπόδαρος; Μετά από κάθε βίντεο χάνουμε κι από έναν; :-X Μπααα... Λες να έβαλε σήμερα κάνα γκολ αυτός ο... κατσικοπάδαρος ο Ramsey ::) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Πέρασες τώρα σε δυνατά πράγματα που με αρέσουν! 8) Πολύ ωραίο κι αυτό! Κάτι μου ακουγόταν ξεκούρδιστο ή το εφφέ έφταιγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ Δημήτρη, κι εγώ αυτής της συνομοταξίας είμαι αλλά απλώνομαι και παραπέρα που και που! ;D Σε μερικά σημεία έπαιξε πράσινη που κουτσοέσωσα, αν εννοείς αυτό. ;D Κατά τ'άλλα κι εγώ έχω προσέξει μερικά flat/sharp φευγιά όταν παίζω πιο δυνατά, πιθανώς απ'το ψηλότερο action και την τάση μου να χώνω βιμπράτο σχεδόν παντού (κατάλοιπο απ'την κιθάρα που μάλλον πρέπει να κόψω!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι μάλλον αυτό που λες θα είναι...Απλά ειδικά στην αρχή κάτι δεν κολλούσε με αυτό που ακουγόταν από το backing, κυρίως εκεί εντόπισα το "θεματάκι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιανουαρίου 2016 Φρέσκο, χαλαρό τραγουδάκι! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση