X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Rush! Enough said! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 χε χε!!! ;) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 χε χε!!! ;) Η απόλυτη κατανόηση του μπασσίστα, τι να λέμε! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Ωραίος!!! Εγώ παίζω την κιθάρα, θέλουμε και έναν φουκαρά να παίξει τα τύμπανα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Ωραίος!!! Εγώ παίζω την κιθάρα, θέλουμε και έναν φουκαρά να παίξει τα τύμπανα ;D Φουκαράς λέει! ;D ;D ;D Είπα κι εγώ να το κάνω διπλό μαζί με το κιθαριστικό, αλλά οι δύο απ'τις τρεις κιθάρες μου είναι σε 24.7" και στραμπουλάω να χωρέσω τα δάχτυλά μου εκεί πάνω μετά το μπάσσο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2016 Κάνε ότι έκανα και εγώ τότε, πάρε ένα φτηνό short scale και πέρασε του χορδές ηλεκτρικής. Ξεμουδιάζουν τα δάχτυλά σου βρε αδερφέ. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Κάνε ότι έκανα και εγώ τότε, πάρε ένα φτηνό short scale και πέρασε του χορδές ηλεκτρικής. Ξεμουδιάζουν τα δάχτυλά σου βρε αδερφέ. Καφρίλα! ;D Πάρτε κι άλλο ένα! https://youtu.be/7eM9C17-U20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο φιλος, ωραιο παιξιμο, ωραιος ηχος και ωραια επιλογη κομματιων. Μαμει και δερνει το HB, τοσο που ψηνομαι να παρω ενα και να παψω να χρησιμοποιω VSTis. Ποσο και απο που; Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο φιλος, ωραιο παιξιμο, ωραιος ηχος και ωραια επιλογη κομματιων. Μαμει και δερνει το HB, τοσο που ψηνομαι να παρω ενα και να παψω να χρησιμοποιω VSTis. Ποσο και απο που; Σ'ευχαριστώ πολύ George! :) Είναι όντως ανέλπιστα καλό για τα λεφτά του, κι εγώ θα το πρότεινα (και όχι, δεν έχω καμία σχέση με Thomann/HB ούτε κερδίζω κάτι απ'τις πωλήσεις :P). Στον thomann θα το βρεις, το έχει σε διάφορες επιλογές. 144 γιούρια πάει αν θυμάμαι σωστά. Τα ακριβότερα όργανα λέγεται πως είναι ακόμα καλύτερα. Και μια και μόλις ανέβηκε, ένα μικρό tribute στον Jimmy Bain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο το Cream αλλά με τον Dio με έφτιαξες για τα καλά!!! 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση