gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Κουφετο ειναι,πολυ ωραιο. 99% αυτά που ανεβάζω δεν είναι η προτιμώμενη μουσική των περισσοτέρων εδώ μέσα και δεν είμαι και το προτιμώμενο μέλος επίσης. χοχοχοοο 8) Με το μπαρδον αλλα εισαι λαθος και στα δυο φιλτατε μουσατε. ;D Να βαρας να ακουμε/βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Κουφετο ειναι,πολυ ωραιο.Με το μπαρδον αλλα εισαι λαθος και στα δυο φιλτατε μουσατε. ;D Να βαρας να ακουμε/βλεπουμε. Ευχαριστώ δια την ακρόασιν αγαπητέ Τζιβούριε! :D Για τα υπόλοιπα ας μην επεκταθούμε, δεν χρειάζεται. Όλα κομπλέ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ μου άρεσε, μπράβο!!! 8) 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Για τα υπόλοιπα ας μην επεκταθούμε, δεν χρειάζεται. Όλα κομπλέ. :) Αν σε πειραξε κανεις,το λες-επιφανη μελη της κλικας ειμεθα-θα τον συντριψουμε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημήτρη ευχαριστώ πολύ φίλε! :D Αν σε πειραξε κανεις,το λες-επιφανη μελη της κλικας ειμεθα-θα τον συντριψουμε. :) Η κλίκα είναι αμείλικτη! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα ;D Θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε σκέτο covers ή να προστεθεί και το guitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα ;D Θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε σκέτο covers ή να προστεθεί και το guitar Κάποια στιγμή θα τσιμπήσω και μικροφωνάκι που πως και πως την περιμένω την στιγμή και θ'αλλαχθεί ο τίτλος σε "X-minor έλα έλα καλέ κυρία ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω covers"! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα ;D Εναν τσαμπουκα τελικα ολοι τον γουσταρουμε. ;D ;D ;D Θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε σκέτο covers ή να προστεθεί και το guitar Ειναι σεσημασμενος ο κυριος,οτι και να βαλει στην ουγια,για μπασιστα τον εχομε σταμπαρει,του εμεινε η ρετσινια. ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι σεσημασμενος ο κυριος,οτι και να βαλει στην ουγια,για μπασιστα τον εχομε σταμπαρει,του εμεινε η ρετσινια. ;D ;D ;D ;D ;D Τέρμα ειρωνεία της μοίρας ότι με το ζόρι παίζω μπάσο πλέον! :'( Αλλά ναι, συμφωνώ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-Em Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τέρμα ειρωνεία της μοίρας ότι με το ζόρι παίζω τριχορδο μπάσο πλέον! :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση