fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Maiden αυτή την φορά, μαζί και κιθάρες (μου'βγαλε την πίστη στο editing...) Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο. Και επειδής στο βίντεο πάντα έμενε ένα "κουτάκι" άδειο (το κάτω αριστερά ή το κάτω δεξιά στο σόλο), την άλλη φορά να παίζεις και τα τύμπανα. :D Είσαι ωραίος λέμε, πολύ ωραίος. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιγας,πολυ δυνατο!\m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Γιγας,πολυ δυνατο!\m/ Τιτανοτεράστιος- μπράβο. 8) Και ως σκηνοθέτης. Tι... LK και Χάρης ;D ;D ;D Μπράβο Χ. Μόνη ένσταση, η μη ύπαρξη μιας stratocaster ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Μπράβο Χ. Μόνη ένσταση, η μη ύπαρξη μιας stratocaster ;D Γι'αυτο γουσταρε κι ο αποπανως ::) με τη μπυρα. Ειδε ταυρακι,δεν ειδε στρατ,η χαρα του. ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ παίδες!!! :D Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο. Και επειδής στο βίντεο πάντα έμενε ένα "κουτάκι" άδειο (το κάτω αριστερά ή το κάτω δεξιά στο σόλο), την άλλη φορά να παίζεις και τα τύμπανα. :D Είσαι ωραίος λέμε, πολύ ωραίος. :) Πολύ θα το'θελα, ξέρεις, αλλά τις δυο-τρεις φορές που προσπάθησα δεν το'χω καθόλου! :-X Τιτανοτεράστιος- μπράβο. 8) Και ως σκηνοθέτης. Tι... LK και Χάρης ;D ;D ;D Μπράβο Χ. Μόνη ένσταση, η μη ύπαρξη μιας stratocaster ;D Καλά το σκηνοθετικό άστο... Στο Vegas η προεπισκόπηση ήταν τόσο τραγικά laggy, ακόμα και σε minecraft ανάλυση και με 3gb διαθέσιμα, που μόνο με τον ήχο τα'δεσα, και η τοποθέτηση των τετραγωνακίων έγινε εντελώς κατά προσέγγιση. Περισσότερο χρόνο μου πήρε το editing του βίδεου παρά να τα γράψω! Strat πάντα ήθελα είναι η αλήθεια αλλά το 9.5" radius δεν με βολεύει καθόλου μα καθόλου. Ίσως τσιμπήσω καμιά HB strat που'χουνε 14άρι! ;D Έχω μια tele εκεί πίσω πάντως! ;D Γενικά το συγκεκριμένο στον ήχο μου έκατσε λίγο καλύτερα θαρρώ, γιατί ήταν και "άδειο" το backing track. Είχε μόνο μπάσσο τέρμα χαμηλά και μια ρυθμική λίγο "off" σε σημεία που ευτυχώς τα "έσπρωξα" παραπίσω όσο γινόταν. Οπότε είχα το ελεύθερο να γράψω. Τώρα που τ'ακούω βέβαια ίσως θα'θελα τελικά λιγότερο gain αλλά δεν ξανασχολούμαι με τον τρόμο που λέγεται vegas!!! Υ.Γ. Τα HB είναι παλικάρια! 8) Υ.Γ.2 Δεν τρελαίνομαι που δεν τρελαίνομαι για lead, δεν ξαναβγάζω σόλο νότα προς νότα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν strat και με 12αρι και με compound ;) Όσον αφορά το βίντεο, ωραίος ήχος (ειδικά στο μπάσο) αλλά το out of sync εικόνας και ήχου ειδικά στην κάτω δεξιά ήταν πολύ χτυπητό. Δοκίμασε το Adobe Premiere Pro, είναι λίγο βαρύ σαν πρόγραμμα αλλά είναι γαμάτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν strat και με 12αρι και με compound ;) Όσον αφορά το βίντεο, ωραίος ήχος (ειδικά στο μπάσο) αλλά το out of sync εικόνας και ήχου ειδικά στην κάτω δεξιά ήταν πολύ χτυπητό. Δοκίμασε το Adobe Premiere Pro, είναι λίγο βαρύ σαν πρόγραμμα αλλά είναι γαμάτο Στην κιθάρα το τέρμα βολικό για μένα είναι το κλασσικό ibanez 17-18". Σκέψου άρχισα με κλασσική (no radius) και συνέχισα με Ibanez. Ακόμα και τα 12άρια μου φαίνονται λίγο... κάπως! Για το sync μου φαίνεται περίεργο, σ'εμένα έχει nanosecond lag, ίσα που το προσέχεις... :-\ Το premiere το έχω αλλά είχε θέμα με τα format και δεν μπόρεσα να το λύσω παρά το ΠΟΛΥ ψάξιμο και τους πειραματισμούς. Για κάποιον λόγο έκανε στο import μόνο το audio των .mov από την κάμερα. Συν, το vegas είναι πιο εύκολο για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ντιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2016 Πολύ γούσταρα μπράβο!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Φρέσκο τζαμαρισματάκι! 8) http://youtu.be/OfYO4v5nOmg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2016 Super μπράβο ρε φίλε.. . και χαρά στην όρεξη σου :) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση