X-minor Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει wah στην δική μου κιθάρα, από πίσω ακούγεται το original. Χαμήλωσα αρκετά το κομμάτι ώστε ίσα ν'ακούγεται, σ'εμένα ακούγεται καθαρά μόνο η κιθάρα μου αλλά ίσως ν'ακούγεται διαφορετικά αλλού. Και σε κινητό που δοκίμασα κατά βάση μόνο εγώ ακούγομαι με το original να'ναι αρκετά θαμμένο. Ζώνη έχω αλλά μ'ενοχλεί στον ώμο (μικροτραυματισμός), γι'αυτό και παίζω χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει wah στην δική μου κιθάρα, ΚΑΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Να διορθωθεί πάραυτα. :D Γι' αυτό ρώτησα, δεν το άκουγα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2017 ΚΑΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Να διορθωθεί πάραυτα. :D Γι' αυτό ρώτησα, δεν το άκουγα. :) Ωραιος ο fusion Γρηγορα ενα cry baby να ανεβουν τα μινορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2020 Καλησπέρα κόσμε! Άλλαξε το noiz... Πάρτε λοιπόν κάτι φρέσκο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση