X-minor Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 geodimitri & fusiongtr σας ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Το επόμενο ψιλοπροχειράκι βραδινό μεν αλλά ήδη έτοιμο, ανεβαίνει! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ένα βραδινό στα γρήγορα με guest star τον γάτο μου! ;D edit: Για κάποιον λόγο δεν λειτουργεί το embed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 χαχα ωραίος! (ο γάτος!) ωραίος και εσύ! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ! :) Ο γάτος είναι ο σταρ, εγώ είμαι απλά background! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Βαρβάτος ήχος , φοβερό παίξιμο , καταπληκτική επιλογή κομματιού και η πολυαγαπημένη μου Tascam ( R.I.P mine.. :'( ) στα δεξιά! Great work! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ Minoru! :) Καλή η tascam και μετράει πολλάαα χρόνια μαζί μου αλλά δεν θα'λεγα όχι είναι η αλήθεια σ'ένα upgrade. Απ'την άλλη, δε μ'έχει προδώσει και ποτέ τόσο καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Δε λέω, καλό το cover, αλλά ο γατάκης Νώντας όλα τα λεφτά ;D 8) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε, ο Νωντάκος είναι ο πραγματικός σταρ! ;D Thanks for watching! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση