RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Cool, λίγο ίσιωμα-compression του λείπει θαρρώ! ;D Σύμφωνω με τον Σπύρο, εγώ θα ήθελα και λίγα πρίμα για να κόβει στη μίξη, αλλά η δουλειά σου είναι πολύ καλή. Συγχαρητήρια. Δεν μασάει το ΗΒ. Έχεις σκεφτεί να αλλάξεις μαγνήτες; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο φίλε, μπράβο! Θα ήθελα κι εγώ λίγο πιο έντονο τον ήχο του μπάσου ίσως πιο δυνατά στη μίξη με τς λεπτομέρειες που ανέφεραν οι φίλτατοι συμφορουμήτες παραπάνω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Για τη μίξη λίγο δύσκολο να τα φέρω σωστά, δεν έχω monitors και δουλεύω με κάτι behringer ακουστικά που μάλλον είναι αρκετά "χρωματισμένα" και με ένα παλιό στερεοφωνικό, οπότε ότι καταφέρνω μ'αυτά, που καταλαβαίνετε... Τώρα ανεβάζω άλλο ένα cover-άκι, αρκετά πιο επεξεργασμένο, ελπίζω να'ναι καλύτερα. Ray δύναμη είναι το HB και δεν θ'άλλαζα τίποτα να σου πω την αλήθεια. Εκτός του ότι ένα ζευγάρι μαγνήτες παίζει να μου βγει όσο το μπάσσο ( ;D), οι Wilkinson που φοράει είναι μια χαρούλα! Και η κιθάρα η HB που έχω επίσης τα σπάει. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Μερικα πριμα να ειχε παραπανω,για τα γουστα μου παντα,και θα ηταν σουπερ. Και τωρα κουφετο ειναι. Ωραιος X! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Μερικα πριμα να ειχε παραπανω,για τα γουστα μου παντα,και θα ηταν σουπερ. Και τωρα κουφετο ειναι. Ωραιος X! Ευχαριστώ πολύ gvour! Ας ελπίσουμε τα επόμενα να'ναι καλύτερα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Άλλο ένα τώρα που άρχισα και δεν σταματάω! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο κι αυτό με ωραιότερο ήχο θεωρώ. Πιστεύω εδώ ότι ήταν λίγο δυνατά το μπάσο ή αρκετά χαμηλά (σε ένταση μιλάω) το backing track. Μπράβο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα δεν θα το πετύχω ποτέ μου φαίνεται! ;D Ευχαριστώ για την ακρόαση και την κριτική! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 ωραίος και τι κομματάρα επίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2016 Νέο κλιπάκι με αγαπημένο άσμα των Ghost! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση