Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Γιατί το reservoir dogs είναι βαθιά ριζωμένο μέσα σου. ;) Όλες του οι ταινίες μου άρεσαν ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Όλες του οι ταινίες μου άρεσαν ;D ;D What's NOT to like? ;D ;D Εξω απο τη πλακα,ειτε σου αρεσει ,ειτε δεν σου αρεσει....μεση οδος σε τοσο ακραιους δημιουργους δεν υπαρχει . Εγω ειμαι φαν της....συκωταριας ;D και του splatter (η πιο αγαπημενη ταινια μου ειναι μαλλον το ICHI THE KILLER ;D ;D) οποτε μου αρεσει ο Ταραντινος γιατι τους δινει και μια καλλιτεχνικη υπόσταση και ετσι δικαιολογουμαι για τα καφρικα γουστα μου ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2016 Παντως για την ιστορια,πρωτα πρεπει να χα δει το pulp fiction και μετα το reservoir dogs....αν θυμαμαι καλα. ταινια μου ειναι μαλλον το ICHI THE KILLER Και εμένα με άρεσε αυτό ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση