Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Εσεις ειστε καλοι! ;D Πάλι τρολάρεις; Σου έμεινε κουσούρι :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Που να χαθειτε δε μ'αφηνετε τον αλητη να αγιασω. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Που να χαθειτε δε μ'αφηνετε τον αλητη να αγιασω. ;D ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 ωραιο ....απο τα πιο καλα που εχω ακουσει . Αν ξαναγραφτουν του τυμπανα πιο καθαρα και ενα μπασακι θα απογειωθει :) :) :) τον βρηκα στο FB τον Παπαθεοδώρου.Πολυ καλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 ωραιο ....απο τα πιο καλα που εχω ακουσει . Αν ξαναγραφτουν του τυμπανα πιο καθαρα και ενα μπασακι θα απογειωθει :) :) :) Θελει γενικο ρετους.Θενκς αναλογκ μαν ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους.Μου αρεσαν πολυ τα φωνητικα και το φιναλε .Λακη ειχες και πιστευω εχεις ακομη ταλεντο .Κριμα που δεν το εκμεταλευτηκες εμπορικα. 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους :)Μου αρεσαν πολυ τα φωνητικα και το φιναλε .Λακη ειχες και πιστευω εχεις ακομη ταλεντο .Κριμα που δεν το εκμεταλευτηκες εμπορικα. 8) 8) Περικλη,με κερδισε το μοντελινγκ ;D.Θενκ γιου ε λοτ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Στρώσε τα τούμπανα ηχητικά και είναι έτοιμο. Εν τω μεταξύ ο τύπος έχει τη φωνή που χρειάζεσαι για το είδος που γουστέρνς, οπότε βάλτον εξωτερικό συνεργάτη για όσα άσθματα βγάνεις. Κάντου μια πρόσληψη ορισμένου χρόνου με αμοιβή απ τα μελλοντικά έσοδα των τουρνέ 8) Ξερς τώρα, μορφωμένο παιδί είσαι, μη τα λαίμαι δημόσια και με ακούνε οι υπαλλήλοι μου ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Στρώσε τα τούμπανα ηχητικά και είναι έτοιμο. Εν τω μεταξύ ο τύπος έχει τη φωνή που χρειάζεσαι για το είδος που γουστέρνς, οπότε βάλτον εξωτερικό συνεργάτη για όσα άσθματα βγάνεις. Κάντου μια πρόσληψη ορισμένου χρόνου με αμοιβή απ τα μελλοντικά έσοδα των τουρνέ 8) Ξερς τώρα, μορφωμένο παιδί είσαι, μη τα λαίμαι δημόσια και με ακούνε οι υπαλλήλοι μου ;D ;D ;D Μην με μπλεκεις με την εργατικη ταξη.Ξερεις πως ειμεθα εμεις οι βιομηχανοι :d Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Μην με μπλεκεις με την εργατικη ταξη.Ξερεις πως ειμεθα εμεις οι βιομηχανοι :d Προς το δωδεκάθεον και αλιμόνου, Τζίνα Αλιμόνου, δεν ήπια να μπλέξεις εσύ, βάλε το λογιστήριο με τη νομική υπερεσία τι θκατά τους πλερώνεις να μη μπορείς να προσλάβεις 2-3 μαύρους επαέ να σε σενιάρουν σε 2-3 ασθματάκια . No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση