terri557 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδες βοήθεια Τι επέμβαση μπορώ να κάνω στη κιθάρα μου καθόσον στο σήκωμα της μι στο 12ο (hi E) δεν έχει καθόλου sustain (μια που τη χτυπάω και ακούγεται στιγμιαία) Ps: η κιθάρα φοράει Floyd rose p.a.pentsidis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Ακούς και τρίξιμο ή απλά "πνίγεται" η νότα; Οι γνώσεις μου δεν είναι πολλές, αλλά ίσως είναι θέμα τάστου "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Παιδες βοήθεια Τι επέμβαση μπορώ να κάνω στη κιθάρα μου καθόσον στο σήκωμα της μι στο 12ο (hi E) δεν έχει καθόλου sustain (μια που τη χτυπάω και ακούγεται στιγμιαία) Ps: η κιθάρα φοράει Floyd rose Εσύ καμία. Ο γιατρός θα της λιμάρει λίγο ορισμένα τάστα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wh0cares Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 αυξηση του action δεν παιζει? εκτος και αν το μπούκωμα συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο ταστο δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
terri557 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 το διαπιστώνω στη σι στο 10ο τάστο και στη μι στο 12ο μάλλον είναι τα τάστα. Θα την πάω στον τεχνικο.... thanks guys p.a.pentsidis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση