Ritchie22 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2006 http://rideyourpony-twighlightzone.blogspot.com/2006/12/from-twisted-minds-of-moon-rays.html The moon rays... του 2003....Σκίζει το cd...Ακούστε. Περιμένω γνώμες. Εγώ θα το τοποθετούσα μεταξύ rock n' roll surf και jazz αν και είμαι κατά του χαρακτηρισμού ενός cd με μουσικά είδη απλά για να καταλάβετε τι παίζει....Όποιος φιλόμουσος ας το ακούσει! Από τα πολύ καλα που έχω βρει εδώ και καιρόοοο :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 ούτε 1 δεν το άκουσε;;;!!! :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 ούτε 1 δεν το άκουσε;;;!!! :cry: Που να το βρούμε να το ακούσουμε; Στο site που έχει το λινκ; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2006 http://rapidshare.com/files/8531457/061222frei3.rar ειναι το download link και rideyourpony ο κωδικος για να ανοιξει το αρχείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 κανεις δν το ακουσε ή σε κανέναν δν άρεσε; :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Εγώ το άκουσα και μου αρέσει...... σαν surf-Bauhaus έιναι.... δεν μου άλλαξε και την ζωή βεβαια...:) Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lampiris Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2007 Από μουσικής άποψης κάτι έχουν να πούν αλλά πολύ θανατίλα αδερφέ μου. Οι τίτλοι τα λένε όλα. The Moon-Rays - The Ghouls Go West 01 - Fear.mp3 02 - Blues For Vampires.mp3 03 - The Ghouls Go West.mp3 04 - The Grim Creeper.mp3 05 - Dragula Go-Go!.mp3 06 - Thrillville.mp3 07 - Little Green Men.mp3 08 - Dark Shadows.mp3 09 - El Toro Gano.mp3 10 - The Hanging Tree.mp3 11 - La Valse Du Vampir.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση