Man LP Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας και πάλι. Έχω μια κάρτα ήχου της Focusrite από τη σειρά Scarlett. Με ενδιαφέρει η ηχογράφηση ενισχυτή ηλ. κιθάρας,ακουστικής κιθάρας,μπάσου και φωνής. Η ερώτηση είναι η εξής. Κατά πόσο θα βελτιωθεί η ποιότητα της ηχογράφησης με την προσθήκη ενός από τους δυο προενισχυτές του τίτλου? Αξίζει μια τέτοια αγορά ή μπορεί η διαφορά να μην είναι και τόσο μεγάλη? Επίσης ενώ έχω διαβάσει μερικά σχόλια για την SPL Goldmike για την focusrite ISA Two δεν έχω δει κάτι. ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 κανείς ωρε λεβέντες? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Κατά πόσο θα βελτιωθεί η ποιότητα της ηχογράφησης με την προσθήκη ενός από τους δυο προενισχυτές του τίτλου? Η ποιοτητα της προενισχυσης ειναι,μετα τη σωστη τοποθετηση των μικροφωνων, το Α και το Ω στην ηχογραφηση. Και οι δυο προενισχυτες που αναφερεις ειναι καλυτεροι απο αυτους της καρτας σου. Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι για τα χρηματα τους και πρεπει να τους ακουσεις πλαϊ-πλαϊ για να δεις πιανου το ηχοχρωμα προτιμας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Man LP Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2016 Και οι δυο ειναι εξαιρετικοι για τα χρηματα τους και πρεπει να τους ακουσεις πλαϊ-πλαϊ για να δεις πιανου το ηχοχρωμα προτιμας. καλά θα ήταν αλλά που? έχω σκεφτεί και την αγορά 2 Golden Age Project Pre-73 επίσης και το FMR Audio RNP 8380 μου φαίνεται καλή ιδέα. με τα 700+ χρηματικό όριο τι άλλο θα μπορούσα να δω? καμιά πρόταση - γνώμη? ...ω πανσοφη νυφιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση