cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 αφου μια φορά είχε σχολιάσει ενα κομμάτι μου και μιλησε για μια νοτα συγκεκριμενη, πως την ακουσε και την αναγνώρισε τότε και δεν ακούει τα φάλτσα του? Σε εμάς ρε Βαγγέλη? χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Δεν είσαι φάλτσος, είσαι jazz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Με εχετε μπερδεψει, αλλος με λεει οτι δεν παιζω καλα και θελω δουλεια, αλλος να με βαλει σε σουπεργκρουπ, αλλος ειμαι φαλτσος, αλλος jazz. Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου αφου εσας σας "τρολλαρω". Ευχαριστω οποιον εκανε τον κοπο να απαντησει και για τον χρονο που αφιερωσε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Με εχετε μπερδεψει, αλλος με λεει οτι δεν παιζω καλα και θελω δουλεια, αλλος να με βαλει σε σουπεργκρουπ, αλλος ειμαι φαλτσος, αλλος jazz. Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου αφου εσας σας "τρολλαρω". Ευχαριστω οποιον εκανε τον κοπο να απαντησει και για τον χρονο που αφιερωσε. :) Εγώ στο είπα ότι σε ζηλεύουν...... ::) Κιθαρίστες...!!!!!!... άτιμη φάρα..... >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Εγώ στο είπα ότι σε ζηλεύουν...... ::) Κιθαρίστες...!!!!!!... άτιμη φάρα..... >:( Γι'αυτο κι εγω θ'αλλαξω στρατοπεδο, θα γινω ντραμερ η τενιστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Με εχετε μπερδεψει, αλλος με λεει οτι δεν παιζω καλα και θελω δουλεια, αλλος να με βαλει σε σουπεργκρουπ, αλλος ειμαι φαλτσος, αλλος jazz. Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου αφου εσας σας "τρολλαρω". Ευχαριστω οποιον εκανε τον κοπο να απαντησει και για τον χρονο που αφιερωσε. :) οι φίλοι σου τι λένε? Αμα δεν τρολλάρεις και οι φιλοι σου σου λενε οτι εισαι σούπερ, μην τους εμπιστευεσαι. Εμπιστεψου εμας γιατι τρολλάρεις δεν τρολλάρεις, οτι γράφτηκε ειναι αλήθεια για το συγκεκριμένο παίξιμο εκτός απο την τοποθέτηση σε σουπεργκρουπ και οτι παίζεις τζάζ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Οποτε μαλλον θα εμπιστευτω τη γνωμη των φιλων μου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 αλλος με λεει οτι θελω δουλεια, Θέλεις λίγη δουλίτσα ακόμα στο out παίξιμο, πρέπει να παίζεις και "μέσα" κάπου κάπου (και μένα το "μέσα" με δυσκολεύει). Πάντως το Comfortably, είναι αριστούργημα σ' αυτή την εκτέλεση. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Τώρα έχω μπερδευτεί αν όντως το θέμα είναι οκ. Αν όμως ο άνθρωπος πραγματικά ζητάει γνώμες, και φυσικά αν εξαιρέσουμε τα "ξέρω καλά" κλπ, μην τον κομπλάρετε. Χαλαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Με εχετε μπερδεψει, Τώρα έχω μπερδευτεί Κάναμε καλή δουλειά. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση