Jazzjoker Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Ένα θεματάκι για το χρόνο που έφυγε και τι γεύση μου άφησε. Συνήθως αυτά τα γράφω τέλη Δεκεμβρίου και είναι λίγο σαν άσκηση. Δηλαδή στοχεύω σε μικρή διάρκεια και μια κιθάρα μόνο που θα παίξει κάτι περιεκτικό και αν γίνεται χαρακτηριστικό. Χωρίς φλυαρίες. Αλλά φέτος άργησα. Δεν ξέρω γιατί αν και αυτά τα πράγματα δεν μπαίνουν σε καλούπια. Νομίζω όμως ότι εχθές, με το θάνατο του Bowie (τον οποίο όλως τυχαίως συζητούσαμε σε ένα θέμα εδώ λίγες μέρες πριν), έκλεισε ένας κύκλος. Πρωτευόντως ένας μεγάλος μουσικός κύκλος, ένα μουσικό κεφάλαιο κι ας μη μου άρεσε ποτέ η μουσική του. Δευτερευόντως ένας προσωπικός κύκλος, όσον αφορά τη χρονιά που πέρασε και αυτά που μου πήρε και μου έφερε. Τέλος πάντων, πάλι με συνεπήρε η πνευματική φλυαρία μου. Εύχομαι καλή χρονιά, καλές ακροάσεις και καλές εμφανίσεις. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραίο, JJ. Έχει μια ξεγνοιασιά στο θέμα, που σταδιακά φωτίζεται διαφορετικά καθώς γίνεται πιο αργό. Περιεκτικότατο, τα λέει με τρόπο που τα λόγια δύσκολα μπορούν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2016 Είναι που είσαι ποπ Σπύρο. :P Τρελαίνομαι όταν τα ανακατεύεις όλα στην κατσαρόλα. Βγαίνει υπέροχο φαϊ. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Μπράβο Σπύρο πολύ ωραίο! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Πρωτιστως,να εκμεταλευτεις το οτι φερνεις στον Dave Grohl. Eβλεπα μια συνεντευξη του και λεω"Ποιον μου θυμιζει?Ναι ρε,Σπυρος". Δευτερευοντως,λεμε συνεχως τα ιδια αλλα το εχεις ρε φιλε και το ξερεις. Δεν ειναι απο τα αγαπημενα μου-απο αυτα που εχεις ποσταρει-αλλα ειναι JJ,εχει σφραγιδα και αν το ακουγα μεσα σε ενα αλμπουμ με τα υπολοιπα αου παρεα,ειναι σιγουρο οτι θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο. Ειναι ομορφο. Μπραβο ρε Σπυρε γιατι μας κανεις να γουσταρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Μπραβο ρε Σπυρε γιατι μας κανεις να γουσταρουμε. Ωραίος Σπύρε ! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2016 Όμορφο. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ παίδες. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2016 Ωραίο είναι και μπορείς να βγαλεις και εξαιρετικό τραγουδι απο αυτό. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2016 Και σαν αυτόνομο θέμα φυσικά στεκεται άψογα....αλλά δεν σου κρύβω ότι περίμενα να σκάσει ένα ταμπουρο και να μπουν τα παιδιά ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση