RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Βάλτε το αγαπημένο σας κομμάτι από τον Bowie. Σαν να ανάβετε ένα κερί στη μνήμη του. Ένα κομμάτι ο καθένας παρακαλώ, ακόμα και αν είναι το ίδιο με άλλους. Βρείτε μια άλλη εκτέλεση. Εμένα με σημάδεψε αυτό το κομμάτι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 There's a starman waiting in the sky He'd like to come and meet us But he thinks he'd blow our minds... https://youtu.be/a2uq_rTNBmU "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Τι να ξεχωρίσω τώρα από το Ziggy Stardust ??? :-X, ίσως αυτό..... https://www.youtube.com/watch?v=louXPUW7tHU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Και για τον (γίγαντα) παρτενέρ του Micky. :'( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ychris Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 παρακαλώ όποιος μπορεί να βάλει το Wild Is The Wind. (δεν ξέρω πώς προσθέτουμε αρχεία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 παρακαλώ όποιος μπορεί να βάλει το Wild Is The Wind. (δεν ξέρω πώς προσθέτουμε αρχεία) There you are. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Το πρώτο του κομμάτι που άκουσα-ήμουν 15. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2016 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση