Προς το περιεχόμενο

Ditto looper ,Προβλημα με τον μετασχηματιστη (θορυβος)!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και καλη χρονια,πρόσφατα αγόρασα το αναφερόμενο πετάλι και πήγα να αγοράσω ένα μετασχηματιστή.Στο κατάστημα που πήγα (μαζί με το πετάλι) μου πρότειναν να δοκιμάσουμε ποιος μετασχηματιστής ταιριάζει.Αγόρασα τελικά έναν 16 εύρο ο οποίος δούλευε κομπλέ με το πετάλι .Σπίτι  ομως όταν πήγα να παίξω σε λαμπατο Engl παρατήρησα έντονο βουητό το οποίο όταν έβγαζα το μετασχηματιστή από το πεταλι εξαφανιζόταν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πετάλι από τη φύση του είναι παντελώς αθόρυβο, οπότε σίγουρα δεν είναι η αιτία του θορύβου που ακούς

Hot Dog .......................

Κοιτα ο μετασχηματιστης αυτος (δεδομενου οτι ειναι σωστος και regulated) να ειναι στο ιδιο πολυπριζο με τον ενισχυτη.

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Ειχα παρομοιο θεμα με εναν απλο μετασχηματιστη το οποιο εξαφανιστηκε οταν αλλαξα σε εναν λιγο πιο ακριβο (15-16 ευρω, κατι τετοιο) μετασχηματιστη απο Νακα. Ο απλος μετασχηματιστης δεν μου εκανε με ενα πεταλι συνδεδεμενο τιποτα, αλλα μολις εβαζα δευτερο εβγαζε αρκετο θορυβο. Το ειχα/εχω και σε διαφορετικα πολυμπριζα.

Θα σου προτεινα να δοκιμασεις αλλον μετασχηματιστη, αφου με μπαταριες δεν σου κανει θορυβο.

Ητοι μεν πρωτιστα χαος γενετο

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου