Προς το περιεχόμενο

Make your day (Auto Motor und Sport ad)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Μια χαρα ηταν η ταινια. Σε οσους εχω μιλησει κ δεν αρεσε μαλλον ειχαν μη ρεαλιστικες απαιτησεις απο την ταινια κ απο το πως γινονται αυτου του ειδους οι ταινιες σημερα.

Το στοιχημα ηταν να αντιγραψει το new hope κ να μας δωσει ενδιαφεροντες χαρακτηρες. Στην αντιγραφη το παρακανε αφου εκτος απο το feel (που ειναι πολυ πιο κοντα στα οριτζιναλ απ'οτι τα prequel) το σεναριο εκτος απο κανα δυο σημεια ειναι remake του 4 (σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι ολοι περιμεναν). Στους χαρακτηρες μαλλον τα καταφεραν υπεροχα.

Αντίθετα νομίζω ότι αυτό ήταν το weak spot της ταινίας- η αντιγραφή και κατά κύριο λόγο το σενάριο.

Δεν θα αναφερθώ στα απίστευτα ερωτηματικά που αφήνει. Ελπίζω να τα απαντήσει στις άλλες δύο ταινίες.

θα πω δε, ότι βγαίνοντας από την αίθουσα, κατάλαβα το κράξιμο που της έριξε ο Lucas.

ΙΜΗΟ (πέραν του σεναρίου) κάτι έλειπε από αυτή την ταινία. Και αυτό είναι μάλλον οι χαρακτήρες (άλλο ένα σημείο που δεν συμφωνούμε).

Fin και Rey ήταν στον μέσο όρο- ίσως στις άλλες ταινίες να το πάνε καλύτερα. Ο άλλος ο αγόρης- κάτι μεταξύ Darth και Anakin- καλύτερα να μην έβγαζε τη μάσκα.

Ο Abrams πάλι... Σαν να έμπλεξε λίγο τις ταινίες- το Star Wars με το Star Trek.

Και αυτός ο Snoke; Τι, πως, που, από που και ως που;

Τέλος πάντων, για μια βόλτα στο σινεμά, καλά ήταν. Αλλά... δεν έπεσαν πυροτεχνήματα.  ;)

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 75
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το στοιχημα οχι για μενα. Για τους παραγωγους. Αν θες τη γνωμη μου, συμφωνουμε σ'αυτο ουτε εμενα μου αρεσε το σεναριο.

Τα ερωτηματικα... οσο περισσοτερο τοσο το καλυτερο. Το θεμα δεν ειναι αν θ'απαντηθουν στα επομενα. Αυτο ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι πως θ'απαντηθουν. Εχουν επιλογες να κανουν ωραια πραγματα. Δε ξερω αν θα ρισκαρουν τοσο. Θα δουμε. Εξ'αλλου τιποτα δεν απαντηθηκε στο new hope. Μια καρα αμερικανια περιπετειουλα ηταν. Στα επομενα δωσαν βαθος τοσο στους χαρακτηρες οσο κ στη δυναμη γενικοτερα. Για την αρκιβεια ουτε τις ερωτησεις δεν ειχαν κανει στο 4  ;D.

Για τους χαρακτηρες τωρα:

Finn: Οταν συνειδητοποιησα αμεσως μετα τη μεση πως δεν ειναι ετσι οπως τον παρουσιασαν στο trailer αρχισε να μου αρεσει

Poe: Εχει ζουμι να παιξει μεγαλυτερο ρολο στα γεγονοτα στα επομενα

Kylo: Με χαλασε. Πολυ emo πολυ...δε το λεω γιατι κινδυνευουμε με spoilers.

Το πως θα τον παρουσιασουν αλλαγμενο κ εκπαιδευμενο στα επομενα θα ειναι το βαρομετρο της τριλογιας. φτιαχνεται το image του ομως

Ray- BB8: Ο,τι καλυτερο

Οποτε μαλλον προς τα + γερνει η πλαστιγγα στους χαρακτηρες σ'εμενα.

Ο snoke  αν ειναι ο plaguieis θα .... :o ;D :o ;D

Αν δεν ειναι να δουμε πως θα το φερουν κ τα λεμε.

Το star wars δε το βλεπω σαν ταινια. Ποτε δε το βλεπα. Ειναι το μονο πραγμα απο εργα (ταινιες κ βιβλια) με μυθολογιες κ ολοκληρους φανταστικους κοσμους που συγχωρω στον εαυτο μου κ οχι για την ποιοτητα του. Για αλλους λογους.  Ισως κ τυχαιους. Ουτε σαν σαη φαη το βλεπω. Το αγαπημενο μου ειναι κ δε ξεπερνιεται με τιποτα το Gallactica.

Τα prequel δε με απογοητευσαν κι ας ηταν κακα (εκτος του 3) γιατι ειμαι φαν. Το ιδιο κ αυτα. Αλλα αφου πηρα τη δοση μου κ το ειδα με αλλο ματι συνειδητοποιησα πως εχει προοπτικες σαν story. Αν το μα**σουν δε ξερω μπορει , δεν εγινε κ τιποτα... κ στα 1 2 το ιδιο καναν. Εχουμε σοβαροτερα προβληματα..

Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach

Πω τι σουρρεαλισμος ειναι αυτος σημερα... ελπιζω να μην διαχωριστει το θεμα, θα χαθει ολο το ζουμι...

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Τελικά, αν έμεινε κάτι απ το θέμα, είναι πως και στη μουσική, αλλά και στις μονδέλες, αντιγράφουμε το Αμβούργο-το γνωστό και ως Νάσβιλ της Αμερικής.

Μήπως να φτιάναμε κανά στούνδιο στο Ξωμβούργο της Τήνου?

No one wants an alien

Ε ας μη τη βαφανε ξανθια τη κοπελλα ,ας μην ητανε γερμανικο το περιοδικο και ας μην ακουγονταν η μουσικη σαν Scorpions με δυσκοιλιοτητα.... ;D ;D ;D

Βασικα σα να επαιζαν αυτοι ακουγεται με την Κελυ φωνητικα  ;D (και πολυ χειροτερη παραγωγη τωρα που το ακουσα με ακουστικα  ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

Δυό σημαντικά θέματα για την αρχική διαφήμιση.

1. Η διεύθυνση πάνω στο περιοδικό ΔΕΝ υπάρχει. Αιγιαλειάς 28 υπάρχει, αλλά όχι στο Ψυχικό

2. Το περιοδικό, από το μπαρ στην πισίνα έχασε, όχι μόνο το χρώμα του, αλλά και το αυτοκόλητο με τη διεύθυνση, που σημαίνει ότι η Ιωάννα θα ξαναπήγαινε σε εκείνη την "καμαρούλα 2x3".

Γενικά το story board ήταν λίγο μάπα, αλλά εδώ έχουμε το The phantom menace και πέρασε τα τεστ, η διαφήμιση θα μας χαλάσει? ;D

• Moderator

Δυό σημαντικά θέματα για την αρχική διαφήμιση.

1. Η διεύθυνση πάνω στο περιοδικό ΔΕΝ υπάρχει. Αιγιαλειάς 28 υπάρχει, αλλά όχι στο Ψυχικό

2. Το περιοδικό, από το μπαρ στην πισίνα έχασε, όχι μόνο το χρώμα του, αλλά και το αυτοκόλητο με τη διεύθυνση, που σημαίνει ότι η Ιωάννα θα ξαναπήγαινε σε εκείνη την "καμαρούλα 2x3".

Γενικά το story board ήταν λίγο μάπα, αλλά εδώ έχουμε το The phantom menace και πέρασε τα τεστ, η διαφήμιση θα μας χαλάσει? ;D

Εγώ ΔΕΝ κατάλαβα το άλλο.

Ας δεχθουμε ότι υπάρχει Αιγιαλειάς 28 στο Ψυχικό, προς στιγμη.

Αρα Αιγιαλειάς 28  είναι το σπίτι του , αφού εκεί πήγε  (εκτός από το περιοδικό) και η Ιωάννα να τον βρει

Γιατί όμως , γιατί λεγω, αφού του αποστάλθηκε το περιοδικό στο σπίτι (δεν το πήρε από περίπτερο), το βγαλε βόλτα στο μπάρ;

Η εκδοχή το έβγαλε βόλτα , για να το ξεχάσει επίτηδες, για να τον βρει η φωνή της Κελυ με το σώμα της Ιωάννας, δεν με πείθει.

Έχει κενα η ιστορία, χειρότερα από αυτά του star wars.  ;D ;D ;D

• Guru

Εγώ ΔΕΝ κατάλαβα το άλλο.

Ας δεχθουμε ότι υπάρχει Αιγιαλειάς 28 στο Ψυχικό, προς στιγμη.

Αρα Αιγιαλειάς 28  είναι το σπίτι του , αφού εκεί πήγε  (εκτός από το περιοδικό) και η Ιωάννα να τον βρει

Γιατί όμως , γιατί λεγω, αφού του αποστάλθηκε το περιοδικό στο σπίτι (δεν το πήρε από περίπτερο), το βγαλε βόλτα στο μπάρ;

Η εκδοχή το έβγαλε βόλτα , για να το ξεχάσει επίτηδες, για να τον βρει η φωνή της Κελυ με το σώμα της Ιωάννας, δεν με πείθει.

Έχει κενα η ιστορία, χειρότερα από αυτά του star wars.  ;D ;D ;D

Στα παλιά χρόνια έτσι κάνανε καμάκι οι γκόμενοι. Δε μιλούσαν και άφηναν τα περιοδικά να κάνουν τη δουλειά.

Άσε δε που το νόημα της διαφήμισης είναι πως το περιοδικό είναι πιο σημαντικό από το μπαρ, αφού, πήγε στο σπίτι, πρώτα, να το πάρει και μετά πήγε στο μπαρ!

Άσχετε! ;D

• Moderator

Στα παλιά χρόνια έτσι κάνανε καμάκι οι γκόμενοι. Δε μιλούσαν και άφηναν τα περιοδικά να κάνουν τη δουλειά.

Άσε δε που το νόημα της διαφήμισης είναι πως το περιοδικό είναι πιο σημαντικό από το μπαρ, αφού, πήγε στο σπίτι, πρώτα, να το πάρει και μετά πήγε στο μπαρ!

Άσχετε! ;D

;D ;D ;D  Δεν ξέρω, μπορεί να φταίω εγώ.

• Guru

Πάντως η Ιωάννα είναι στην ηλικία μου. Και οι δύο έχουμε καριέρες στο εξωτερικό, και οι δύο παντρεμένοι... Ας μου τη γνωρίσει κάποιος, ή έστω μία ευκαιρία να της αφήσω ένα περιοδικό στη πόρτα της ντε... ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου