samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Θα έλεγα και γω Παράγκα αλλα δε ζωγραφίζει Όποτε Φτάνει, μη συνεχίζεις με τον Λούρι λαίμαι, τον ξέρουν 5-6 ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Τωρα που βλεπω το Bear Surprise με προσοχή βριακω θετικό το οτι δε ξωγραφιζεις ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Είναι που δεν έχω απλώσει το ταλέντο μου στο καινό λαίμαι, αν δεις κάτι βραχογραφίες που έχω κάμνει στη Ροδόπη, θα αλαλλάξεις γνώμη λαίμαι όλμος No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Freddie Mercury, Roger Waters, Tom Waits, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Michael Jackson, Nick Drake, Jeff Buckley Special mentions σε Brian May και Tom Scholz που μπορει να υστερουσαν σε καποια κριτηρια που τεθηκαν αλλα κατειχαν και το επιστημονικο / technical aspect. Επισης και Stevie Nicks, μιλαμε για οπτασια. Απο εγχωριους Μπουγας, Ρουβας, Πανταζης και Σφακιανακης που κατεχει και το λεγειν και τα λεγει σωστα (ευτυχως που χουμε καιρο να τον ακουσουμε), Μαντω, Ευριδικη χαχαχαχ τι διαολο θελω και ανοιγω το νοιζ πρωινιατικο :) [flash=200,200] Λακη μαλλον ειμαι οφφ τοπικ, κλασικα, σορρυ, το αφηνω και την κανω απο την συζητηση :) Θα το σωσω ομως συμπεριλαμβανοντας και τον τρισμεγιστο Bill Bailey.. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Λακη μαλλον ειμαι οφφ τοπικ, κλασικα, σορρυ, το αφηνω και την κανω απο την συζητηση :) Όχι ρε συ με μερικούς που είπες συμφωνώ ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Όχι ρε συ με μερικούς που είπες συμφωνώ ;D ;D ;D ;D χαχαχαχαχ :) :) :) Καλημερα :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΝτεντΤΖΟ Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Κeith Richards.Only the roaches still Alive!!! Fuzzz Offff!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Κeith Richards.Only the roaches still Alive!!! Ρε ο Κιθ είναι άσχημος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2016 Με ολο το πακετο. Lela Star Tawny Roberts Adriana Sage Jessica Jaymes Teagan Presley Sophia Santi Jelena Jensen Ashlynn Brooke Stoya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση