Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι ο John Bon Jovi είναι χαρακτηριστικό δείγμα κατέχοντος το πακέτο. Looks, μουσική καριέρα με μπάντα και solo, show biz και όλα αυτά διαχρονικά. Edit: Για τον Prince που ανέφερες, μια χαρά μούρη έχει. Το ύψος του είναι που του χαλάει το πακέτο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Μου αρέσουν both MR. Αν όμως έπρεπε να επιλέξω black brother ;D , θα διάλεγα τον Lenny K. (όχι τον lemmy :P ;D) ;D :D...ήταν ο τρίτος που θα πόσταρα (γνωρίζοντας τα γούστα σου κιόλας μέσα απο τα ποστ σου εδώ) καθώς ήμανε σίγουρος γι'αυτόν, αλλά είπα να προσπεράσω τα αυτονόητα ;D 8)... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Muhhamad Ali Δεύτερη επιλογη Σάκης Ρουβάς. Tριτη επιλογη και κορυφαία Michael Jackson. Και δεν κανω πλάκα για κανεναν απο τους πρώτους δυο. Τhe Champions of All Time Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Muhhamad Ali Καλλιτέχνης ...στις μπάτσες ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Καλλιτέχνης ...στις μπάτσες ;D ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 ειναι πιο συνθετο. Θελω να το αναγνωρίσεις, το έχω ανάγκη λολ To αναγνώρισα. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Nick Cave www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Νομίζω ότι ο John Bon Jovi Σωστόν επίσης.. Edit: Για τον Prince που ανέφερες, μια χαρά μούρη έχει. Το ύψος του είναι που του χαλάει το πακέτο. Δεν μου αρέσει..δεν μου αρέσει.. ;D ;D Εδώ έφαγε πόρτα στο Batman και έβαλαν τον Michael Keaton ...φαντάσου... ;D ;D ;D :D...ήταν ο τρίτος που θα πόσταρα (γνωρίζοντας τα γούστα σου κιόλας μέσα απο τα ποστ σου εδώ) καθώς ήμανε σίγουρος γι'αυτόν, αλλά είπα να προσπεράσω τα αυτονόητα ;D 8)... Damn it...είμαι προβλέψιμος ;D ;D ;D Nick Cave Αμέ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 Nick Cave John Lurie Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2016 John Lurie Ρε αυτός έφαγε πόρτα...στη Ζαλονικη. Σοβαρα....δεν θυμάμαι το μαγαζί. ;D ;D Παντως ωραίος είναι. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση